Girls night out

Slow sunny sunday

img_8145

Sengetøj HER / Lampe HER / Loftlampe HER


E N  S N E R T  A F  F O R Å R  +  S E M I  T Ø M M E R M Æ N D


Puha. Jeg landede i min seng 3.30 i nat efter 2 kilometer gåtur i frostvejet. Frisk, men koldt og jeg var så træt af at sidde i s-toget i en times tid med alle mulige fulde mennesker. Lige i sådan et øjeblik, er jeg træt af at være flyttet til provinsen… Men det var nu alligevel det hele værd, for havde en skøn aften i i går med virkelig gode cocktails! Jeg drikker meget meget sjældent, og kommer ikke såt tit ud, så kunne godt mærke at jeg var liiiidt træt i hovedet i dag, og har været lidt ekstra tørstig og min trang til usundt saltet mad har også toppet i dag 😉

Men hvad er bedre mod tømmermænd end frisk luft! Og solskin. Wau for et fedt vej det har været i dag – er det mon foråret der er på vej? Jeg krydser alt hvad der kan krydses! Gro og jeg gik en tur på legepladsen, og hyggede os helt vildt, mens drengene igen igen var til svømmestævne. Solbrillerne blev fundet frem for første gang i år, og det var en SKØN fornemmelse med solens varme stråler i kinderne – selvom vi var iført vinterjakker, huer og halstørklæder… Nuvel, vi kan ikke få det hele vel?

Jeg lovede jer i indlægget i går, en dejlig konkurrence i dag. Men grundet lidt tekniske problemer, kommer indlægget (forhåbentlig) først på i morgen. Men den er også værd at vente på, vil jeg vove at påstå.

Nu vil jeg lige tage et kig hos Boozt, hvor de har 20% på jakker og bukser – ønsker mig så meget en ny læderjakke så måske jeg var heldig – og så hopper jeg under dynen med en stak magasiner. I morgen rejser Kim endnu engang til Stockholm så ungerne og jeg holder skansen de næste par dage.

Rigtig god søndag aften <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls night out