Nyt liv til terrassen

Forårs favorit

Aiayu GazeAiayu crush

Ej men er det foråret der er kommet?Tør man sige det højt uden at jinxe det? 20 grader – wau altså. Det var så lunt i dag, at de små og blege uplejede fødder blev sluppet ud i det fri og jeg cyklede ned og hentede Gro i bare arme. Hvad sker der lige for det? For små to uger siden havde vi sne! I morgen lover de endnu varmere og fredag ligså. Jeg bliver helt glad i låget bare ved tanken!

Som I ved så eeeeeelsker jeg jo Aiayu – det er nok en arbejdsskade – og sommerens kollektion er i mine øjne den fineste til dato. Deres nye Gaze serie er helt vidunderlig – florlet og fin og så meget mig. Se bare den lange nederdel her. Jeg elsker den allerede – og vi har også alle på Cahetu-kontoret købt den! Jeg måtte naturligvis eje den i begge farver – jeg vidste nemlig ved første øjekast, at den kom jeg til at bo i hele sommeren. Jeg går aldrig i shorts eller kort nederdel, så denne er virkelig kommet som kaldet.

Tilsæt et par af mine yndlings sandaler fra Shangies og en t-shirt så er jeg klar.

Forår – please sig du er kommet for at blive <3
Aiayu GazeAiayu Gaze

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Sikken en fin nederdel og skøn terrasse. Til info virker dine links nederst i indlægget ikke (Fb, mail, insta osv). Ved ikke om de er lagt i din “faste signatur” – der var mine på er tidspunkt og så virkede de heller. Så jeg sætter dem nu manuelt ind i hvert indlæg.

  Nå men synes lige du skulle vide det… 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak for info – det er ikke første gang at de driller. Møg irriterende. Dejligt at du gad gøre mig opmærksom på det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt liv til terrassen