Mandagsønsker

#pinkonsdag

Aldrig gå ned på lyserød, glimmer, leo og kage

I går var jeg inviteret til et fint event hos mit yndlings konditori La Glace i københavn, som i samarbejde med Petit by Sofie Schnoor har lavet en fin lyserød macaron med glimmer, som vi var heldige at få lov til at smage. Årsagen hertil er naturligvis CIFF – Københavns modeuge der netop er skudt igang, og i den anledning har Sofie Schnoor pyntet vinduerne hos La Glace med sit fine tøj som vi er fan af herhjemme. Vi har faktisk allerede købt en del fra den nye kollektion, hvorfor vi lige kunne lave et lille hyggeligt lyserødt onsdagsindlæg til jer. For det er virkelig noget lækkert tøj – og macaronen var ej heller værst 😉  Så er du på de kanter, så kig forbi vinduerne – de var meget dekorative.

Petit by Sofie Schnoor

Både Gro og jeg er ret så vilde med Sofies design. Både det til pigerne, men også det til mor. Gro er en meget slank pige (hun ligner sin far hvis nogen skulle være i tvivl), og hun er ret speciel når det kommer til tøj. Hun går på ingen måde i kjole og hun er meget kræsen med hvilke bukser hun kan lide. De må ikke være for løse, ikke for stramme og samtidig skal de være pæne. Come on – siden hvornår er det blevet så besværligt? Anyway, så har hun virkelig fundet et brand hun er glad for, og så er det bare om at få shoppet lidt til skabet. Ellers er det gerne det samme der ryger på konstant!

Heldigvis er den nye kollektion fra Petit by Sofie Schnoor* bare SÅ fin. Her ser I Gro i nogle af de ting hun selv har valgt. Shortsene har hun haft på lige siden de kom ind af døren, og vi har faktisk netop købt de sorte også. Det kunne jeg godt se var nødvendigt…. Og så synes jeg at både leopard blusen og den klassiske sorte er ret flot, og så sidder de super godt på hende. Hun synes også selv at det var så fint, og det var det vigtigste. Også at Harald synes hun så pæn ud – lidt sødt når det betyder noget hvad storebror siger. Vi er også ret glade for hendes t-shirt, som er ret cool i udtrykket, og jeg synes det er fedt at mange af hendes styles både fås til mor og datter – lidt hyggeligt hvis man er til det. Og jo hun laver også mega fedt tøj til drengene – jeg skal også have shoppet lidt til Harald når 2. drop lander hos min favoritshop*

Og så er der netop i går landet lidt fra Sofie Schnoor* til mor også – vil med den rosa skjorte især! 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker