Mandagsønsker

Lige nu

 • Forstår jeg ikke hvad jeg har gjort der er så slemt, at jeg også skulle blive ramt af influenzapedimien. Troede ligesom vi havde aftalt at jeg havde taget min tørn med sygdom de sidste 5 år.
 • Er det stadig svært at forstå at mit første teenage crush Dylan Mckay ikke er iblandt os længere. Han var en badboy på den gode måde, og jeg har set sååååå meget Beverly de sidste mange år så det næsten er på kanten til kvalmt. (faktisk også hele min barsel med Harald – perfekt tidsfordriv når man ammede 7/24) Det var en serie som så mange af os unge dengang kunne relatere til og vi både græd og grinte sammen med Dylan, Brenda, Brandon, Kelly, Andrea, Steve, Donna, David og alle de andre i 90210.
 • Apropos influenza, så er det vel næsten lovligt at forkæle sig selv lidt når man nu har ondt i hele kroppen og føler sig mere død end levende, men samtidig er mor og derfor ikke kan bo i sengen…Faldt nemlig lige over denne cool badedragt til kun 299,-* ret så fin, og med en badedragt er jeg et lille skridt nærmere at tage i spa med min mand som vi har drømt om i 100 år…
 • Og når vi nu er ved forkælelse, så er I ret mange der har klikket ind på de fine kjoler på collagen her, og flere har faktisk skrevet at de har klikket en af dem hjem. Har du set dem? Jeg drømmer stadig.
 • Forstår jeg ikke hvordan foråret bare lige kan forsvinde ud af det blå. Når jeg kigger ud af vinduet, minder det mest af alt om efterår. Regn, blæst og lidt halvkedelige temperaturer. Enten så giv os noget frost så influenza-bakterierne kan dø, eller sol og blå himmel – det er vel ikke for meget at forlange vel? Tak.
 • Kunne jeg købe mig fattig hos Ellos – så fede boligting. Jeg skal have et tæppe til Gros værelse, og der har de såååå mange fine! Og lige nu sparer du 25 %! Shop her
 • Er jeg enormt frustreret over, at jeg pludselig får sidestik HVER gang jeg er ude at løbe. Så slemt, at jeg må stoppe og gå resten af turen hjem. Det holder på ingen måde, og jeg bliver langt fra klar til marathon af at løbe max 5 kilometer…
 • Er jeg dybt FORELSKET i dette fine blomsterprint til Gro – pænt og til at betale. Win Win. Og faktisk er der også nogle cool styles til drengene…
 • Har jeg haft en rigtig møg uge. Godt den snart er slut.
 • Føler jeg mig rimelig gammel og grå, når ens lille dreng bliver indkaldt til pubertetssamtale i skolen, og ens datter ønsker sig en håndtaske* (!) noget så brændende, at hun på nul komma fem tømmer sin sparegris helt af sig selv.
 • Overvejer jeg at smide vores badevægt ud. Den tager røven på mig gang på gang – selvom jeg synes at jeg har været både sund og aktiv #morerskuffet
 • Har jeg endelig fundet et badeforhæng som passer PERFEKT herhjem til stilen på ungernes badeværelse, og som tilmed ikke er for dyrt når det bare skal hænge derude og skærme for tøjstativet. YES!
 • Er jeg stolt af at være en del af Paia Copenhagen – vi har simpelthen fået så mange fine forhandlere den sidste tid. Mega fedt!
 • Drømmer jeg om at komme ud at rejse. Suk. Synes at ALLE undtaget mig er på ferie for tiden!
 • Har jeg en ting for lamper pt. Og så mange lampeudtag har vi altså ikke herhjemme. Men se lige denne skønhed fra H&M! 
 • Vil jeg snuppe endnu en lur og håbe på at hele weekenden ikke skal gå med sygdom!

God weekend <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker