Om at få smilet tilbage

Hurra – ny frisør i byen!

Annonce

Trendy, hyggelig & dygtig lokal salon

Er du ikke heeeelt tilfreds med din frisør, måske træt af at pendle som jeg, eller trænger du bare til at prøve noget nyt? Så vil jeg anbefale dig at blive hængende, og læse med i dagens indlæg.

I slutningen af november, kort inden jeg tog til Paris med min mor, var jeg til frisøren her i Frederikssund. Vi har nu boet heroppe i 12 år (!), og jeg har endnu ikke fundet en frisør som jeg synes levede op til mine forventninger ~ eller i hvertfald de tanker jeg selv havde med mit store hår. Faktisk  var jeg i mange år slet ikke til frisøren, min løvemanke passede bare sig selv. Men de sidste 2-3 år har jeg taget turen til København en gang om året, hvor jeg har været super glad for resultatet. Sidst hos dygtige Helen, som jeg ved I er flere der også har benyttet jer af.

Men det er også lidt omstændigt med en frisør i København, og jeg ville gerne finde en tættere på, så jeg også bedre kunne få klippet spidserne engang i mellem, så håret altid ser “friskt” ud.

Nina Hanson Hair & Beauty Studio

En aften da jeg scrollede ned over Instagram (det gør man jo i ny og næ – wink wink som Janice fra Friends ville sige det), faldt jeg over Ninas profil. Jeg kiggede ned over feedet, og synes det så virkelig lækkert ud det hun lavede, og priserne så ligeså fornuftige ud, når jeg tjekkede hjemmesiden ud.


Og da jeg så opdagede at hun holdt til her i Frederikssund, besluttede jeg mig for at det måtte prøves! Bum.
Normalt er jeg lidt af en kylling – men hvis der er noget Instagram kan, så er det at give en et indblik i, hvad det netop er for en profil med både stil og udtryk, og jeg blev altså virkelig inspireret af at scrolle ned over billederne, og turde derefter godt lægge mit hår i Ninas hænder på den baggrund.

Du kan finde profilen lige her

Efterfølgende har jeg indgået et samarbejde med Nina – men jeg mener helt oprigtigt de ord jeg skriver her. Sådan er det i øvrigt med alt hvad jeg skriver – men det ved I jo godt.


Jeg synes, at Nina fortjener lidt ord med på vejen – for måske er der andre derude – udover de lokale (for åh Gud dem må der da være mange af) –  som måske i den grad har manglet en dygtig frisør som jeg?

Udover at man kan få ordnet håret nede i salonen, kan man ligeså få forskellige skønhedsbehandlinger samt ordnet negle – alt hvad beautyhjertet begærer simpelthen 🙂

Nina og Sisse har salonen sammen, og det er skide godt tænkt synes jeg. At samle det hele under et tag, og favne bredt. Jeg fik lavet negle hos Sisse op til jul (betalte selv, bare så vi lige har styr på det), og det er hun ret så dygtig til.

Så alt i alt en win win løsning der nu er kommet heroppe i provinsen. Jeg er vild med det – at last kan vi følge med!

Min behandling

I november fik jeg en klipning samt massevis af babylights. Jeg var selv i tvivl om jeg skulle have balayage eller babylights, men Nina valgte at lave en masse babylights, og da mit hår var noget mørkere i toppen end i spidserne, gav det en helt naturlig balayage helt af sig selv. Og det blev ret lækkert, hvis jeg selv skal sige det.

Og det har holdt vildt godt!
I går fredag, var jeg nede hos Nina for at få klippet spidserne og lege lidt med håret.
Herunder viser billedet med det glatte hår, farven efter mit besøg hos Nina i november, og det med de fine bølger i håret er fra besøget i går.


Og farven er stadig så fin – og med den nu lidt længere udgroning, er balayagen bare blevet mere tydelig og naturlig.

Så min plan er nu, at få frisket håret op til maj med nogle flere babylights, og så kan jeg gå helt indtil start vinter satser jeg på. Måske lige med et par klipning af spidserne engang i mellem – det gør sindssygt meget for håret, og det var Nina der anbefalede det, og mit hår blev så fint i går med en lille studsning.
Jeg har altid været lidt bange for at blive klippet haha. Sådan er der måske flere langhårede der har det?

Så hermed får I en stor anbefaling lige fra hjertet til Nina Hanson Hair & Beauty Studio her i byen.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at få smilet tilbage