Birthday comming up...

Nu var jeg jo lige så godt igang…

Vores nye hus er jo i fuld gang med at blive opført og jeg ville lyve hvis jeg ikke indrømmede, at jeg kigger en smuuuuule på diverse lækre ting til selve indretningen. 
Det er måske en underdrivelse at skrive en smule, da jeg stort set lever med min IPad i hånden, når jeg som følge af min POTS går hjemme pt. 
Diverse boligmagasiner, blogs, hjemmesider, instagram mv. Bliver nærstuderet;) Jeg ELSKER det! 
Manden min er dog mindre begejstret og nikker blot (hvis jeg er heldig) når han endnu engang hører sætningen: “Eejjjj, se er DET ikke fedt” eller ” Skat, det kunne jeg godt ønske mig…”
Men det er da klart at man glæder sig som et lille barn (læs mor) til juleaften. Det er stort for os at bygge vores eget hus og jeg glæder mig SÅ meget! Især nu når det kommer nærmere…
Så her får i et lille udpluk med nogle af de ting jeg (vi) ønsker os til drømmeboligen. Fortsættelse følger…
1. Utensilo i hvid 2. Hang it all fra Eames i sort 3. Dynamo lamper i mint 4. Vipp spand og toiletbørste i hvid 5. Vipp sæbedispenser i hvid 6. Flagermusstol i cognac 7. Kähler ur 30 cm. I mint 8. Orangeri 
9. Hay tray table i hvide

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday comming up...