Fastelavn kom bare an...

Hverdagsluksus

Jeg er meget dårlig til at passe/pleje mig selv. Virkelig. 

Hvis jeg når i bad hver dag så er jeg heldig og er oftest at finde i et par hyggebukser samt en stor løs bluse – uden bh vel at mærke. Håret er smækket op i en hestehale og jeg går aldrig med make up. 
Ungerne er begyndt at spørge; “Mor, hvorfor har du altid det samme tøj på…?” Hmm tjaaa, det siger vel alt. Manden min er heldigvis tosset med mig alligevel – siger han da;) Men jeg synes bare det er svært. Den der hverdagsluksus eller bare at prioritere at gøre noget ud af mig selv istedet for liiiige at gøre noget andet.  Det er ALTID ungerne jeg sørger for. De skal ha tøj på, ordnes, passes og plejes og skal ikke mangle noget. Manden skal se ordentlig ud på job (læs vasketøj), huset passes, handles ind osv osv.
Men lidt luksus har jeg fået sneget ind. En lille ting hvor jeg har prioriteret at NU skal jeg have et lille Maria-ritual hver dag. Jeg bliver heller ikke yngre, så det er måske på tide at investere lidt tid på sin hud… 
Jeg har kastet min kærlighed på Andrea Rudolphs produkter : Rudolph Care. 
Har faktisk brugt det et godt stykke tid, men kun som supplement til min billige änglemark creme – men nu har jeg så småt fået samlet serien og jeg elsker den bare!
For nylig var jeg heldig at vinde det nye serum i en konkurrence på Instagram hos @rudolphcare og det er bare SÅ lækkert, virkelig. Jeg har brugt det en måneds tid nu og det gør virkelig noget godt for min hud. Den er mere jævn, mere glat, pænere og synes mine linier under øjnene er blevet lidt mindre. 
Kan varmt anbefale den!
Før brugte jeg olien, som også er meget lækker, men jeg foretrækker serummet.
Nu glæder jeg mig bare til at gå sommeren i møde med den nye solserie som Rudolph Care lancerer i år.
Så det kan godt være at jeg stadig er at finde i mine hyggebukser, men nu med lidt selvforkælelse i hverdagen:)

2 kommentarer

  • Åh, får altid lyst til at købe dem pga de fine emballager – rigtig tøsefint, men bruger altid bare Faktas billige parabeme/parfumefri shampoo og Remaens billige økocreme :p SU'en er ikke lige til det.- Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne. Nej det er lidt pebret – jeg har også fået en del i gave og været heldig at finde det på Trendsales nyt:o) Det hjælper på SU budgettet;o)Og ja det er SÅ tøset – elsker det! Og det dufter himmelsk:o)Kh Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavn kom bare an...