En weekend i luksus!

Disney igen igen

image

Jeg har sagt det før og siger det gerne igen. Herhjemme er Disney virkelig et hit. Altså filmene. Ikke Disney sjov som sådan – jo lige Tarzan for Haralds vedkommende og så lidt Mickey Mouse, Pluto og Anders And for Gros. Punktum.

Tit ender vi faktisk med at smide en film på fredag aften. En Disney. En klassiker som både mor og far husker.

Derfor er det super fedt at Viaplay i deres udvalg til børn har mange Disney film at vælge i mellem. Selvfølgelig har de også et stort udvalg fyldt med populære serier og andre børnefilm, men herhjemme er Disney altså den der bliver valgt først.

Jeg har skrevet om Viaplay før og da jeg blev spurgt om jeg ville gøre det igen, takkede jeg ja. Hellere give børnene noget ordenligt at se på, end at tv’et blot kører konstant i baggrunden. Selvfølgelig er der programmer der er et hit på tv og ikke et ondt ord om det – men ofte kommer der ikke liiiige det de ville se, eller også var det storebror der fandt det interessant men hvor det slet ikke passede ind i lillesøsters målgruppe.

Så er det rart at kunne hive et par film ned på IPad’en så de er lige ved hånden.

Harald synes at filmen Ratatouille er en fest – og det synes jeg faktisk også 😉 Elsker at han er blevet så stor så vi kan sidde og grine i fællesskab.

image imageGro har en ting Klokkeblomst for tiden hvorfor vi her vinteren over skal se den film. Især den med piraterne tror jeg er et hit!

image

Indlægget er sponsoreret

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend i luksus!