Zebra striber på udsalg

En klassiker i nye klæder

imageHer i 2015 kan Arne Jacobsens 7’er stol fejre 60 års jubilæum. I den forbindelse produceres 2 særudgaver af stolen, som kun kan købes i 2015.

Som Fritz Hansen selv skriver: 60 år og i topform! Man må sige at 7’er stolen stadig er yderst populær og den er, meget fortjent,  også den mest solgte stol nogensinde i Fritz Hansens historie.

Jeg er fuldstændig forelsket i jubilæumsudgaverne. De har virkelig ramt plet synes jeg og nuancerne er meget meget smukke. Vi har selv de hvide 7’er stole rundt om vores spisebord, men jeg ville elske at tilføje en af de nye specialfarver.

De to særudgaver består af en maskulin udgave med mørkeblå lakeret skal og pulverlakerede, blankpolerede ben samt en feminin udgave i sart lyserød lakering med 24 karats guldbelagte ben. What’s not to like?

Selv skriver Fritz Hansen om de to 7’ere :

60 års jubilæumsudgaven af 7´er stolen er inspireret af forestillingen om, at “modsætninger tiltrækkes”, hvilket lige nu er et af hovedtemaerne inden for indretning og design. 60 års jubilæumsudgaven stolen handler om kontraster – i materialer og farver. Selvom den meget mørkeblå og sarte lyserøde farve står i kontrast til hinanden, spiller de også sammen og skaber et roligt og elegant look, hvor de tiltrækker og komplementerer hinanden.

Stolen er som nævnt en Limited Edition og vil kun blive solgt i 2015.  Hver stol er nummereret og vil kunne købes i butikker samt online hos Fritz Hansen fra d. 29/1-2015.

Pris 4500 ,-

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zebra striber på udsalg