Et kig i blomsterbedet

HOLIDAY!

keep-calm-im-on-holiday-wohooAhhh så fik jeg sommerferie. SOMMERFERIE. Det er altså en af de bedste ting ved at være studerende – ferie i knap 2 måneder! Så kom sol og sommer – jeg er klar 😉

I dag skulle jeg til eksamen på første semester og jeg var mega nervøs. Jeg skulle op som nummer 2 og det var egentlig meget godt tror jeg. Klokken ti nul dut fik jeg karakteren 10 – hvilket var til min store overraskelse. Jeg er absolut ikke den der kan bevare overblikket eller lyser af selvtillid under min præsentation – men noget må jeg have gjort rigtigt. Jeg er i hvertfald pavestolt og tillader mig at glemme janteloven lige i dag.

Jeg fejrede det til frokost med mine to søde veninder på studiet med burger og øl. What’s not to like?!

Det har sgu været et hårdt semester. Hårdt at komme igang igen efter at have gået hjemme længe og vi har været ramt af en del sygdom både ungerne og jeg. Men jeg klarede det og nu vil jeg slappe velfortjent af et par måneder inden det går løs igen. Jeg skal have vasket store bunker vasketøj, pakket til at ungerne skal på ferie hos mormor og morfar (vi snupper knap en måned på landet mens farmand arbejder) og jeg selv rejser jo til Paris på fredag, hvilket også lige kræver en overhaling af garderoben 😉

I morgen starter jeg ferien ud hos frisøren og onsdag tror jeg at jeg snupper en udsalgsdag i København. Ren Maria-tid hvor der bare skal slentres rundt og kigge på butikker og nyde storbyen inden jeg drager mod provinsen og henter ungerne igen. Glæder mig – til det hele 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i blomsterbedet