Spar 25% på sneakers!

Mere udsalg – spar 50%

miintoDer kommer lige et udsalgsfif mere – Miinto har nemlig startet presale med 50% på ALT fra i dag kl. 12 tom. torsdag kl. 12!

Der er virkelig noget at komme efter. Nogle af mine favoritter fra Minus er stadig på lager samt den skønne blomstrede sag fra Baum und Pferdgarten. Miinto har et kæmpe udvalg af mærker både til mænd, kvinder og børn.

Af børnemærker føres bla. Angulus, Marmar Copenhagen, Mini A Ture, Wheat og Levis.

Skynd dig inden din sidemakker gør det 😉

Husk Miinto har altid fri fragt – jeg eeeelsker når shops har det 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Lone B

  Hehe ja de havde 50% – havde også udset mig en taske, en pung og nogle støvler som jeg har ønsket mig længe – og hvad skete der, i løbet af formiddagen forsvandt alle de lækre ting lige så stille fra deres side – og da klokken var 12 var der 2 grimme tasker fra Adax tilbage, og støvlerne fra Mentor var pist borte…. Håber du fik det du gerne ville have – jeg gjorde ikke – alt det lækre var fjernet. Synes det er vireklig dårlig stil af dem – men det har intet med dig at gøre – du troede sikkert ligesom jeg at der virkelig VAR 50% på alt der var på shoppen om morgenen/aftenen før ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Enig – flere har skrevet til mig. Jeg synes det er SÅ strengt! Jeg ved dog at de pga et servernedbrud havde en fejl – siger de – så flere ting ikke stod med rabat men kom på senere…

   Jeg fik ikke købt noget desværre – men har flere ting i kikkerten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone B

   Hehe – serverfejl – tingene blev systematisk taget af i løbet af formiddagen, jeg sad og holdt øje ;o) Fik så til gengæld købt de Adax tasker/punge jeg havde udset mig i Neye i dag – med 50% – så nu mangler jeg støvlerne fra mentor – men tvivler på at de kommer på 50%’s udsalg ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Krydser fingre for at du finder dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 25% på sneakers!