A dream came true

Lego opbevaring med rabat!

image41

Mange af jer var vilde med legeopbevaringen da jeg viste den i sin tid på bloggen. Derfor får i lige et par af billederne igen da jeg faldt over dem på tilbud. Pixizoo har altid gode tilbud og rabatter – så det er altså værd at kigge forbi. Lige nu sparer man op til 25 % på legokasserne hvis man køber flere af gangen – og det gør man jo næsten altid.

Vi er virkelig glade for dem vi har og jeg tror jeg skal have nogle ind til Gro også.

Bare lige et hurtigt tip herfra – god dag 🙂
image144

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A dream came true