Spar 20% på KNAST by Krutter indtil midnat!

Tosomhed i blå nuancer ♡

IMG_1713IMG_1686 IMG_1710 IMG_1715

I går søndag tog Harald og jeg hinanden i hånden og gik ned til vandet. Vi forsatte langs stranden ned til Vikingepladsen og gik så derefter den samme vej tilbage. Det var en skøn tur på godt 8 km. Bare ham og jeg. Vi slentrede i sandet og nød freden, den smukke udsigt og bare det at være os to alene.

Jeg elsker at have ungerne hver for sig engang i mellem og bare være sammen i tosomheden. Mærke efter deres behov, snakke om løst og fast og bare være sammen uden andre forstyrrelser. Det er vigtigt at huske på at børn er forskellige og at de ikke har de samme behov og ønsker, hvorfor det at have dem på tomandshånd er dejligt for begge parter.

I går var der virkelig smukt ved fjorden. Himlen var iklædt de skønneste, smukke blå nuancer, vandet var helt roligt og luften mild.

Det var lige hvad vi trængte til ovenpå en lørdag fyldt med uhyggelige billeder, frygt og sorg. Vi har snakket forsigtigt om det der er sket herhjemme med begge børn uden at skabe frygt – men de små hoveder kan rumme mange ting og det er vigtigt at få sat ord på af og til.

Ønsker jer en dejlig uge fyldt med glæde, fred og kærlighed 

PS: Jeg fik lige Harald til at tage et billede af min “nye” jakke da flere har spurgt ind til den. Det havde måske set lidt mere chikt ud uden en grøn hættetrøje under 😉 Men jeg knuselsker den. Jakken er Ganni og fra sidste års kollektion. Jeg har netop fået fingrene i den brugt via en sød følger på Instagram, men lignende fås HER (affiliatelink)

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på KNAST by Krutter indtil midnat!