Casual holiday - Adidas Originals

MarMar Copenhagen SS16 – glimt fra CIFF

REKLAMEIMG_5177Der ikke længe til at forår- og sommerkollektionen fra et af mine absolut yndlingsmærker rammer butikkerne. Det er faktisk allerede så småt begyndt at lande nogle steder.

MarMar Copenhagens kommende SS16 kollektion er den smukkeste kollektion til dato i mine øjne. Jeg er vild med farverne, designet, udtrykket, materialerne – ja det hele faktisk 😉

Nøgleordene for SS16 kollektionen  er afslappet 70’er stemning og storbydrømme. Det er sommerstemning akkompagneret af fuglesang og fjer fundet i det fri. Latter mellem venner og familie samt eventyr på bare fødder og sorbet is der smelter på runde barnekinder og små hænder.

Det lyder da ikke dårligt vel? Man higer efter lysere tider og en lethed i garderoben og det er præcis det MarMar gerne vil give med sin SS16 kollektion.

IMG_5179-1

Da jeg var forbi CIFF i august blev jeg taget med storm af kollektionen og det var svært at begrænse sig med billeder. Her er dog et lille udpluk af nogle af mine favoritter men der er MEGET mere. Så snart kollektionen er online kommer jeg med et indlæg hvad der absolut er et must i både Harald og Gros skab denne sæson – et er sikkert: vi kommer nok ikke uden om guldregnjakken 😉

Der kommer smukt sengetøj, skønt badetøj og flotte nye farver i Modal Basic serien. Gros yndlingsfarve er blå, hvilket er heldigt for der kommer de fineste blå styles samt en flot blå farve på Leopard serien!

Glæd jer siger jeg bare 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual holiday - Adidas Originals