Den perfekte weekendtaske!

Søde, sommerlige og prisvenlige prikker

img_8336reklameny


R O S A  S O M M E R K J O L E  P Å   B U D G E T


For nogle dage siden sad jeg desperat og kiggede lidt udsalg for at finde et par sommerting. Sagen er jo den at jeg har taget 10 kilo på, hvilket har gjort at jeg ikke kan passe mit sommertøj fra sidste år – hvilket faktisk var lidt af en øjenåbner. Så galt troede jeg ikke det stod til – men det gjorde det.

Jeg sætter igang med at komme de kilo til livs så småt henover de næste par måneder – det kan simpelthen ikke være rigtigt at det er kommet så vidt!

Anyway – så faldt jeg over en ret sød kjole, som selvfølgelig ikke var på udsalg, men jeg måtte tage et kig nærmere på den, da der var noget ved den. Jeg har fået Harald til at tage et par knapt så professionelle billeder – men synes I skulle se den på trods 🙂

Den fine rosaprikkede kjole koster blot 299,-, så det var ikke det store fy nu den ikke var på udsalg. Jeg fik min søde veninde Anette til at købe den for mig og jeg er SÅ glad for den. Den går både til klip klapper og stiletter og er sød, sommerlig og feminin. Og selvom den nok godt kunne have været 20 cm længere mindst, så sidder den ok på de ekstra kilo og det er en god øvelse for mig at have noget på der ikke konstant skjuler mine kraftige ben. Jeg går ALDRIG i noget over knæene – mine ben er virkelig mit issue. Måske man skulle overveje at få fjernet alle de karsprængninger jeg desværre har fået…

img_8340

Den fine kjole findes lige HER og fås i flere farver.

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte weekendtaske!