Mon det fås i voksenstørrelse?

Lidt om at smelte væk, Pepsi Max og hævede fingre

img_4348

Nedsmeltning

Hånden op hvis I også har det varmt?

29 grader siger temperaturen i skrivende stund hos os, og jeg er hoppet i et rødt og hvidstribet telt, for bare nogenlunde at kunne trække vejret. Shit det er varmt – men det er lækkert. Skal ikke klage. Virkelig skønt. Det er bare den tid på måneden for mig, og min krop er ved at lave en fysisk nedsmeltning kan jeg mærke. Et indre termometer der har sneget sig op på 40 grader, fingre så tykke som pølser og fødder så hævede som en højgravid. Min krop er og bliver mærkelig altså – men sådan er det jo bare. Måske I kan ane mine hævede fødder og grimme blodårer på billedet heroppe – øv hvor er jeg træt af det altså. Men sådan har det altid været, og ændrer sig nok ikke… men så er det godt man kan camouflere det meste af benene i en stribet sag. Den er iøvrigt fra H&M – børneafdelingen. Når man ikke er så høj kan man godt snige sig i en 164 eller 170 😉 Iøvrigt har jeg en ting med rød som I ved pt. Og overvejer kraftigt denne fine kjole her – er den ikke fin? Problemet er bare at den ikke camouflerer blodårerne… Men mon ikke folk på Sicilien er ligeglade… Tror den må I kufferten og den er ikke så dyr hvilket jeg er fan af. Nederdelen er også cute, og buksedragten ligeså. Prikker er bare altid godt ik’?

Anyway så nyder vi solen, og jeg lever primært af is, Pepsi Max i mængder der næsten burde være ulovligt og vandmelon… Men det går nok – sommeren kan jo ikke blive ved vel? Selvom et par måneder sådan her ville være skønt – men så må kosten nok justeres 😉

God (svedig) torsdag aften og god fornøjelse til Distortion eller Heartland hvis du er til det 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Mette

  Som altid super fint outfit 😍 Jeg går også tit på jagt i børneafdelingen og egentlig også hos diverse børnetøjsmærker 😃 Hvilken str. har du kjolen i? Og hvor høj er du? Tænker nemlig, at jeg godt vil have at længden er som på dig 👌🏼Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Mette,
   Ja de har nogle meget gode ting engang i mellem 🙂
   Denne hang der bare lige, og var den eneste jeg kunne se. Den er str 170 og jeg er 165 cm lav 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine fødder er også så hævede de her dage, øj det er irriterende 😀 Men altså, sol er jo skønt ellers.
  Og så mååå man jo ikkeeee klage, siger de kloge.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det er rigtigt – vi må nyde sommervejret i fulde drag 🙂

   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mon det fås i voksenstørrelse?