Cherry Crush

Favoritter hos Ellos til spotpriser

1 Barstol HER / 2 Sengehimmel (50%) HER / 3 Vinterstøvler børn HER / 4 Lysekrone HER / 5 Fed nederdel HER / 6 Fine gulvtæpper HER / 7 Pæne stole HER / 8 Fede leggings HER / 9 Adidas hoodie HER / 10 Prikket nederdel HER / 11 Fede Reebok sneakers HER / 12 Leo bæltetaske HER / 13 Hårfarve (50%) HER

Annonce for Ellos

Som I ved så er jeg stor fan af Ellos, og har været det i mange år nu efterhånden. Vi har en del boligting derfra, og jeg har ofte købt tøj og sko til både ungerne og jeg selv. Nogle af mine mest læste posts har været om det gulvtæppe vi engang havde fra netop Ellos – det blev sidenhen vældig populær og laves nu i flere forskellige varianter. I dag sparer du 20 % på det – og stort set alle andre tæpper. Nogle af tæpperne er til halv pris! Et andet vældig populært indlæg, var fra dengang vi lavede om i soveværelset, og jeg købte en fin væglampe fra Ellos. Den er desværre udsolgt, men den er kommet i denne ret lækre variant også – og den sparer du 30 % på i dag. Du kan se min lampe på billedet herunder, den nye cool udgave er mere praktisk da den både kan drejes og trækkes ud – så måske jer der så ofte kommenterer min lampe, skulle tage et kig på denne? Mega cool!Grunden til de mange gode tilbud hos Ellos, er naturligvis Black Friday som finder sted i morgen. En dag som er meget udskældt, og til dels forstår jeg godt hvorfor –  men det vil jeg ikke komme ind på her. Jeg vil i stedet opfordre til at man køber med hjertet og ikke bare køber fordi der er tilbud. Køb de ting du virkelig har brug for – julegaver, eller noget du har drømt om længe. Sådanne ting kan man ligeså godt købe med procenter når man alligevel skal ud og købe netop den julegave, kjole til sig selv eller nyt gulvtæppe til stuen. Ellos har i dag Green Thursday, hvor de har en lang række lækre sager til rigtig gode priser. Jeg har givet mit bud på ting man kunne forkæle sig selv med her på collagen. De to fine nederdele ville være super fine til julefrokost eller sammenkomster i juledagene – og du sparer penge på dem begge. Ja det gør du faktisk på ALT på collagen. Minimum 20%.

Dagens gode kampagner hos Ellos i dag:

GREEN THURSDAY – FASHION DEALS

30% RABAT på Adidas

20% rabat på lækre sko

Lækre tilbud på HOME

Op til 30% rabat på belysning

Op til 50% rabat på tæpper

Op til 50% rabat på møbler

Hermed er tippet givet videre – rigtig god torsdag aften <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cherry Crush