Mandagsønsker

Nyt hår i julegave

Annonce

Drømmehåret i julegave

I onsdags var jeg endnu engang så heldig at være i dygtige og søde Helen Luccas fantastiske frisørhænder, og endnu engang fik jeg mine hårdrømme opfyldt. Tænk at man kan få præcis det hår man har i sine tanker – det er altså vildt at drømme nogle gange kan gå i opfyldelse, og så lige i juletiden. Bedste julegave <3

Som jeg også skrev efter mit sidste besøg hos Helen Lucca, er jeg helt rundt på gulvet over hvor sød, dygtig og faglig kompetent hun er. Det lyser ud af hende, at det er netop dét hun brænder for at lave og det kan man i den grad mærke i samtlig af de mange timer sådan en drømmehårs forvandling tager. Helen formår at give en plads, få sig til at føle sig godt tilpas og give en et ordenligt skud selvtillid inden man forlader stolen igen – for det handler nemlig om dig. Hos Helen er det DIG der er i centrum, og dine (hår)drømme der går i opfyldelse – og det er en skøn følelse skal jeg hilse at sige.

Vi har jo haft den mest fantastiske sommer, hvorfor mit hår siden sidste besøg helt tilbage i maj, var overraskende pænt! Det har holdt virkelig længe, og overgangen var så fin og naturlig. Jeg kunne sagtens have undladt at gøre noget ved det, MEN jeg ville nu gerne være lidt lys igen, og da jeg har fået SÅ mange grå hår, følte jeg at jeg var nødt til at gøre bare en lille smule for at gemme dem… Min drøm var at få skabt det lyse og naturlige look som Helen lavede sidst igen samt at få frisket håret lidt op. Vi besluttede at åbne lidt op til ansigtet ved at klippe håret lidt kortere fortil, og det er jeg super glad for – ligesom de 10 cm Helen tog af håret var tiltrængt. Jeg ELSKER det!

Og jeg ELSKER at mit hår ser så naturligt ud, og jeg elsker at Helen rammer lige præcis det jeg ønsker. Jeg går ikke med make up, jeg styler ikke mit hår – og jeg er i det hele taget ikke særlig god til at gøre noget ud af mig selv. Jeg har det nemlig bedst med at være helt naturlig – jeg duer simpelthen ikke til andet, selvom jeg af og til gerne ville kunne gøre mig lidt halvlækker. Men jeg føler mig forkert. Derfor er det vigtigt for mig, at mit hår ikke ser for stadset ud ud – at det kan se så naturligt ud som overhovedet muligt. Og ja nu ved jeg godt det er krøllet en smule her på billederne – og det drømmer jeg om selv at kunne, for det ser nu ret fint ud må jeg indrømme. Men at Helen kan formå at lave mit hår, så det ikke ligner man har siddet 7 timer i frisørstolen – det er netop det jeg er vild med og det der er så meget mig <3

I er SÅ mange der har sendt mig beskeder både efter første gang jeg var hos Helen men også efter i onsdags – og jeg kan kun anbefale at I tager et billede af jeres eget hår og sender det til pop@helenlucca.com sammen med et billede af jeres drømmehår. Så vender Helen tilbage til jer med et forslag, og så kan din (hår)drøm ellers begynde at gå i opfyldelse. Du kan i øvrigt også finde masser af inspiration på Helens profil på Instagram

Tak Helen <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker