Sæt igang...

Sæt igang…

Dette er mit første indlæg på MIN blog. Jeg har i maaaaange år gerne ville lave en blog, men synes at tiden er fløjet afsted og må da også indrømme at jeg tit har tænkt, hvorfor skulle folk gide læse om netop mig og mine dagligdagssysler;)

Men nu prøver jeg altså!

Bloggen vil være et pusterum for mig ( idet venners og families ører ikke kan holde til ALT det jeg har på hjertet). Jeg vil blogge om min lille skønne families dagligdag, mine kreative sysler og projekter i hjemmet, min kommende have,  mine (mange) shoppeønsker som jeg synes jeg MÅ eje, min og ungernes garderobe, min glæde til mad især SØDE sager! Og selvfølgelig alt det løse…

Da jeg fornylig har fået diagnosen POTS syndrom, vil bloggen også handle lidt om hvad det er for en sygdom og hvilken indflydelse den har fået/har på vores liv.

Håber i vil følge med!

NOTE : Da vi pt. Bor til leje mens vores drømmehus er under opførelse, er det begrænset hvor meget jeg vil flashe af vores hjem – men BOLIG vil der komme MEGET mere af – for det er nu indretning der er min store passion!

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt igang...