Ver de Terre lagersalg

Hip hurra det min fødselsdag…

I går søndag havde jeg fødselsdag og blev 32 år (og jeg kom altså til verden tidligt om morgenen og dér havde vi HØJ sol i Frederikssund! ) I modsætning til så mange andre, så elsker jeg min fødselsdag. Jeg har ikke noget imod at blive et år ældre – så har man lagt endnu et år bag sig og man er blevet den erfaring rigere. Dette år har været ekstra hårdt set i lyset af min diagnose af den kroniske sygdom POTS og forløbet op til. Måske har det sat sine spor i form af et par tunge øjne og bekymrende rynker, men pyt;) 
Vi havde besøg af den nærmeste familie og hyggede med boller, frugt og jordbærkage. Samt varm kakao med flødeskum som vi altid får selvom jeg er sommerbarn.
Jeg fik nogle super lækre og rigtig flotte gaver som jeg glæder mig til at stille op. Har allerede tænkt dem ind i indretningen af det nye hus;) 
By Lassen: Kubus Bowl,
 Kähler: LOVE vase
Kristian Vedel træfugl
Chanel: neglelak splendeur
Rudolph Care: Facial Mist
Pæoner fra svigerforældrenes have
Baum und pferdgarden tee
Fine lysestager
Johan Bülow: LOVE lakrids (Mmmmm)
Endnu en pæon (yndlingsblomsten)
Stagerne i aktion
Normann Copenhagen: Mint cube sengetøj
Lysestager i birk er min fars værk <3 
Roser fra mine forældres have

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ver de Terre lagersalg