Gros værelse

Lyskæde

image

En lyskæde er flyttet ind. Selvom de lyse sommeraftener er på deres højeste, måtte jeg eje denne lyskæde da jeg faldt over den. Det er nu alligevel hyggeligt at tænde lys når det sidst på aftenen bliver mørkere:)

Det gode ved denne er, at den også er godkendt til udendørs brug. Terrassen kan derfor hurtigt laves hyggelig til en grillaften i godt selskab eller bare en lun sommeraften med en god flaske vin og et par tykke trøjer.

Jeg har længe sukket over den fra House Doctor, men ikke haft pengene. Opdagede den hos Ellos (som faktisk tit har mange fine billige ting) og med en rabatkode fra en sød Instagram følger fik jeg den til halv pris! Den fås både med hvid og sort ledning – jeg tror en hvid også må flytte ind. Julen kommer jo pludselig hurtigt. – og hvem kan så få lys nok?!

Jeg synes den er ret fin og kan godt lide det rå look den giver til vores eller hvide og pastelfarvede univers.

image image image image image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

2 kommentarer

 • Line R

  Uh hvor er den fin, sidder faktisk netop nu og kigger på en inde på Frk. Mage til samme pris. Du har ikke mulighed for at dele rabatkoden til ellos lyskæden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Line. Den er nemlig super fin – desværre virkede koden kun den ene dag jeg fik den og der delte jeg den på Instagram. Præg at google dig frem – nogle gange kan man være heldig at finde nogle koder med procenter:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gros værelse