More fruit

Sommeraftener og lyskæde med rabat

REKLAMElyskæde

Findes der noget bedre en lyse, lune og smukke sommeraftener? Nej vel.

Dansk sommer som vi kender den bedst er netop præcis hvad der er på spil disse dage og den spreder bare en fantastisk livsglæde og man får mod på tilværelsen igen efter grå himmel og kulde. I mine øjne i hvertfald. Folk smiler bare mere når solen skinner og det er som om at vi danskere kommer lidt ud af vores skal om sommeren og kigger mere op på tilværelsen rundt os. Jeg elsker at lukke øjnene for at lytte efter fuglenes kvidren, bølgernes brusen, folks sludren over hækken samt glade unger i haverne. Ahh!

Vi har lige været et par dage hjemme hos Kims forældre og de har den mest fantastiske have fyldt med blomster, træer og lanterner med lys i. Vi sad ude og drak kølig hvidvin mens vi hyggesludrede og jeg ELSKER det. Derfor tog fanden ved mig i går aftes efter at ungerne var puttet. Jeg VIL bare have min lounge færdig NU! Vi har ikke kunne male det nye hegn grundet det dårlige og nærmest efterårslignende vejr de sidste par uger, så det har stået standby. MEN nu skulle det være.

Jeg fandt min lyskæde frem, stearinlys, hældte et glas iskoldt cola op og hev en pose Haribo frem for gemmerne. Nu var det maletid! Jeg nåede (desværre kun) at male næsten halvdelen inden det blev for mørkt men suk hvor var det dog hyggeligt at gå derude. Pludselig kunne jeg se det færdige resultat komme endnu tættere på og de duftende krydderurter, oliventræerne, lanterner, puder og tæpper tilsat vores nye loungemøbler – kom pludselig så tæt på og jeg kunne se det for mig.  Det bliver SÅ godt!

Nu skal jeg bare lige have malet det færdigt og så skal der indrettes. YAY!

Lyskæde med rabat

Nå, men det jeg egentlig ville dele med jer – fordi jeg fik en del henvendelser på Instagram og Snappen om lyskæden – var at den er fra Ellos og fås lige HER. Den er både til inden- og udendørs brug og med koden 345413 (gælder til og med 31. juli 2016) får du 20% på den lige nu! Er du helt ny kunde kan du få 40%! Se mere hos Ellos selv HER 🙂 Pssst: den fås også i hvid HER hvis du mere er til det.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More fruit