Kærlighed til Holly's

Kinder Milk Slice – Fun time app

image

Kinder Milk Slice har lanceret en ny Facebook-app, som går ud på at få børnene i huset til at hjælpe til med familiens daglige pligter. I app’en kan du planlægge  hvilke pligter der skal udføres, hvem der skal gøre hvad samt på hvilket tidspunkt og til slut hvad præmien skal være.

Meningen med app’en er så at børnene kan optjene point alt efter hvilke pligter de udfører og så få en lille præmie tilsidst. Præmien kunne fx være en Kinder Milk Slice, at bage yndlingskagen med mor, filmhygge, en fodboldkamp med far eller tur i skoven osv.

Intentionen er at familien får mere tid sammen til fornøjelser på en sjov måde og børnene lærer at hjælpe til i det daglige og få sat system i pligterne.

App’en er fuld af forslag til forskellige pligter og deles op i henholdsvis korte, mellem, og lange opgaver. Ligeledes giver app’en foreslag til belønning – de fleste nogle der laves sammen som familie.

Hvis du har lyst til at prøve Fun Time så finder du app’en lige her

image

 

Indlægget er sponsoreret 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed til Holly's