Velkommen 2015

Ahhh luft!

imageSøndag mandede jeg mig op og valgte at tage det varme tøj på samt familien under armen for at komme ud. UD i luften, vintervejret og solen.

Jeg har ikke været udenfor en dør (andet for st sætte mig ind i bilen) siden min sidste operation d. 7/12-14. Det var tiltrængt. Hold op hvor har jeg savnet at mærke den friske luft i kinderne og at lave noget sammen med Kim og ungerne. Kan godt mærke benene og resten af kroppen er træt nu – men det var det hele værd!

Vi kørte til Liseleje, som er et af vores favoritsteder. Vi elsker området ved naturlegepladsen Havtyren, som ligger lige ved stranden. Rig mulighed for skønne gåture langs vandet og fysisk udfoldelse i dejlige naturlige omgivelser.

Der var virkelig virkelig smukt i dag. Blå himmel, høj sol og smukke bølger.

Her kommer en mindre billedstorm – sorry couldn’t help it 😉

imageimageimage image imageimageimage

Jeg er i jakke fra Minus / Gro i flyverdragt fra Ticket to Heaven  (udsalg) og hue fra Huttelihut / Harald flyverdragt fra Didriksons (udsalg) og hue fra By Clara

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen 2015