Lidt om at have store børn, hjælpsomhed, kærlighed og pølsebrød

Favoritter fra Minus til 50%

imageimage imageLige nu har Miinto 50 % på disse fede styles fra Minus. Som jeg har skrevet om før, så er jeg virkelig blevet glad for brandet.

Ovenstående er mine favoritter som stadig er at finde på udsalg. Jeg har Zebrajakken og skjorten allerede og jeg elsker dem begge! Zebra jakken er fed som en cardigan indendøre og pifter et sort outfit op. Ligeledes er den god til det kommende forår som jeg glæææææder mig til 😉

Skjorten er super fin og jeg har brugt den både til jeans til hverdag men også nederdel og høje hæle til finere brug. Den har et meget feminint snit og sidder virkelig flot. Jeg har fået en del positive kommentarer på den 🙂

Jeg overvejer at klikke den fine grå frakke med bindebånd hjem her til brug de næste par måneder, når den varme vinterjakke (forhåbentlig) bliver for lun.

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at have store børn, hjælpsomhed, kærlighed og pølsebrød