Spar 20 % på fodtøj til ungerne (og dig selv)

Mine favoritter #kjoler

KjolerSoft Gallery prikker / Soft Gallery flower / By Malene Birger lang / Basic Apparel kort / Basic Apparel lang / Kokoon stribet / Baum und Pferdgarten blomstret / Minus kjole

Findes der noget bedre end at hoppe i en kjole med bare ben om sommeren? Hvad enten den er kort, lang, afslappet eller fin. Jeg elsker når en kjole kan styles op og ned og både bruges til hverdag med flade sandaler samt til en tur i byen med høje stiletter.

Ovenstående er mine bud på den kommende sommers smukkeste og mest casuale kjoler. Jeg har allerede flere af dem hængende klar i skabet – bla. de to fra Soft Gallery som jeg bare måtte eje, den smukke mønstrede fra Minus samt de to fra Basic Apparel. Jeg glæder mig meget til at hoppe i dem – de er lige mig! Elsker loose fit med plads til isvafler 😉

Jeg drømmer om en af de smukke lidt finere kjoler – nu når jeg skal til Paris om små tre måneder ville det være skønt at have en lidt finere kjole til om aftenen. Musthave kan man vel næsten sige?!

Jeg er helt vild med Kokoon og den stribede kjole står derfor meget højt på ønskelisten – og den kunne godt gå både med høje stiletter til en aften i byen samt flade sandaler. Den lange kjole fra By Malene Birger midt i collagen er bare SÅ smuk. Elsker alt ved den – nuancerne, snittet og mønstret. Suk. Sidst men ikke mindst den meget sommerlige blomstrede sag fra Baum und Pferdgarten. Uf den er sød altså!

Ja, som i kan se har jeg mange favoritter – hvad ville i vælge til en finere aften?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 % på fodtøj til ungerne (og dig selv)