Mandag morgen med knuste børn og mor i chok

Mine favoritter #badetøj

Badetøj

Popupshop panda  / Soft Gallery vandmelon / Christina Rohde flower / Soft Gallery is / Soft Gallery badeshorts / Molo surfer shorts

I de kommende uger vil jeg prøve noget nyt her på bloggen. Jeg vil hver uge komme med et ‘mine favoritter’ indlæg. Det kan være med alt indenfor mode til både mor og barn, beauty samt interiør.

Mode og indretning er jo en smagssag, hvorfor vi alle kan trænge til lidt inspiration – jeg elsker i hvertfald at læse om andres yndlingsting også selvom det ikke lige falder i min smag. Mine unger er jo ved at være store, hvorfor der selvfølgelig er fokus på styles som passer til deres alder – selvom babytøj er noget så cute ;o)

Denne uge er det badetøj til ungerne der er i fokus.

Jeg har allerede købt badedragten med vandmeloner til Gro og så er den med pandaen musthave også! Jeg har set den yndigste bikini fra Christina Rohde, som jeg også tror Gro bliver nødt til at eje – selvom jeg synes at små piger mest er til badedragter. Men det er måske bare mig, for markedet bugner af søde og smukke af slagsen i år.

Til Harald er mine favoritter de fine lyseblå fra Soft Gallery og dem med surfboardet fra Molo.

Kom så sommer…

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag morgen med knuste børn og mor i chok