Soft Gallery SS15

Når chokolade og Neflix er ens bedste venner…


image

Den sidste uge har jeg stortset tilbragt på langs under dynen. Ingen af jer kan være i tvivl om at jeg de sidste par måneder har været lidt udsat og derfor ligget herhjemme og kommer til kræfter – og er ved at være liiiiidt træt af det!

Jeg synes ellers at der var lidt lys forude, men denne uge har altså været hård. Har fået raget noget maveonde/ondt i hals/ondt i ører/forkølelse til mig. Lægen sagde godt at jeg nok sugede alt dårligdom til mig resten af vinteren fordi mit imunforsvar er helt i bund – ja tak for det 😉

Udover at tilbringe en hulens masse tid på Instagram, surfe nettet tyndt for januarudsalg (av min pengepung), læse en kæmpe stak dame/boligblade så har jeg også set en masse Netflix!

Hvad skulle jeg dog gøre uden Netflix?? Forstår slet ikke at vi har kunne leve uden det. Ikke nok med at ungerne nærmest er bedsteven med iPad næst efter deres sovebamse – så er jeg altså også blevet hooked. Især når man bare ligger her og glor mens man bliver tykkere og tykkere af st spise nutellamadder, chokoladekiks og uhørt meget chokolade! Ikke den bedste kombi når man ikke må løbe skal jeg fortælle jer… Bliver hårdt at komme ud af mine sweatpants 😉

Serier jeg har slugt på det sidste er som førnævnt ‘How i met your mother‘ og så er og bliver jeg en sucker for Friends! I know – en god gammel klassiker (lidt for gammel vil nogle mene) men det er og bliver nu min yndlingsserie. Man er jo nærmest i familie med dem efter så mange år sammen – lidt ligesom med Berverly Hills 90210 – tør slet ikke tænke på hvor mange gange jeg har set den serie!

Vi har også set den nye serie Marco Polo, den er vildt god synes vi – og vi venter bare på at der kommer nye afsnit – ligesom vi gør med SOA. Kom nu Netflix – vi er klar!

Har i andre nogle serier på Netflix i er fan af og kan anbefale?

image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft Gallery SS15