Min bedste bog - en bog hvor dit barn har hovedrollen ♡

Forårshaven i billeder ♡

imageHaven begynder så småt at blomstre og jeg elsker det! Tager en lille havevandring hver aften og ser udviklingen i bedene samt køkkenhaven. Roligt og smukt – bare helt alene.

Tulipanerne er tæt på at være ovre – det samme er hyacinter, perlehyacinter, krokus og vibeæg. Vemodigt, men samtidig tegn på at de varmere temperaturer er på vej. Det betyder at mine (yndlings) bonderoser samt pæoner står i fine knopper nu, min smukke clematis, Montana Rubens, storblomstrer, dahlia skyer så småt op, akelejer og digitalis skyder til vejrs og rosernes blade bliver grønnere og grønnere.

Vores nyplantede frugttræer blomstrer smukt og syrenen, med den dejligste duft af forår, er sprunget ud i kap med bøgehækken.

Jeg elsker virkelig havelivet og glæder mig som kun et lille barn gør det til fredagsslik, til at haven står i fuldt flor! Lathyrus samt Cosmos er plantet ud i mine plantekasser og køkkenhaven sået til.

Kom nu sommer – vi er klar 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Øv, kan se at du er meget længere end mig med sommerblomsterne. For første gang siden vi flyttede for snart fem og siden, har jeg ikke fået forspirret sommerblomster i år og nu ærgrer jeg mig noget så frygteligt. Vores højbede ser helt tomme ud. Jeg må vidst hellere komme igang :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Sådan havde jeg det sidste år. Havde ikke en tulipan eller en eneste sommerblomst forspirret. Var så bitter 😉 Så i år har jeg forsøgt at nå det meste – dog er staudebedet stadig tomt – det koster bare kassen at fylde op helt fr bunden… Desværre 😉 Men du kan nå det endnu – nu kan du jo så direkte på friland og så skal det nok nå at komme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Done :grinning: Nåede det lige inden det begyndte at regne. Så er de kommet under under plastik og så er det bare at vente mere eller mindre tålmodigt 😀 Tak for inspirationen. Du har tidligere spurgt om billede af mit nye trædrivhus. Hvis du har lyst har jeg nu lagt et par billeder på min IG profil https://instagram.com/lindellsunivers fortsat god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Uhh fedt du nåede det 🙂
   Skønt – det vil jeg tage et kig på og blive dødmisundelig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bedste bog - en bog hvor dit barn har hovedrollen ♡