Spar 20% på bla. Ver de Terre!

Jul i grå nuancer

REKLAMEjuletøjmedfnug

Jeg elsker grå – både til ungerne og jeg selv. I år har jeg valgt ovenstående styles som Harald og Gro skal have på. Den fine kjole fra skønne Christina Rohde, forelskede jeg mig allerede i på messen for mange måneder siden og nu hænger den så fint i skabet og venter. Findes der noget mere yndigt? Gro er ikke en kjolepige, men lige præcis Christinas kjoler elsker hun. Kombinationen mellem blød jersey og piget glimmer er perfekt til Gro 🙂 Dertil skal hun have et par skønne grå strømpebukser på fra Marmar Copenhagen – bløde og lækre.

Harald skal have et par baggybukser på fra KNAST by KRUTTER. Han har selv valgt dem og de sidder super godt på ham og er samtidig pæne. Dertil synes jeg at den stribede skjorte fra Mads Nørgaard passer som skabt. Harald elsker når han skal være fin og vil rigtig gerne have skjorte på, så jeg tror at valget falder på denne, hvis den unge herre er med på den 😉

Har i juletøjet klart?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på bla. Ver de Terre!