Tosomhed i blå nuancer ♡

Julevinduer i ny forklædning

SPONSORERETIMG_1803

Én ting jeg altid glæder mig til i forbindelse med julen, er oppyntningen i København. Jeg elsker julestemningen som indfinder sig når granrankerne hænges op, de røde lysende julehjerter tændes, julelysene funkler mens duften af brændte mandler og gløgg breder sig.

Traditionen tro er ILLUM igen i år gået all in på julepynten og i weekenden løftede de sløret for nogle af Københavns mest særprægede julevinduer, da deres eventyrlige 3D show blev indviet i alle vinduerne på Strøget.

Gennem tiden har ILLUM stået for nogle af de mest, i mine øjne, gennemførte og smukkeste julevinduer i København. I år har ambitionen været at tage julevinduerne til et helt nyt niveau i kombinationen af akitektur, animation og teknologi. ILLUM har gennemgået en kæmpe forvandling og har fået et luksuriøst og ekstravagant look, som i år toppes med topmoderne juleudsmykning i vinduerne.

“Med dette års julevindue har vi ønsket at give de forbipasserende en oplevelse. Vi har ønsket at skabe en helt anderledes form for udstilling, som nærmere skal ses som en kunstinstallation midt i København,” fortæller Jeanette Aaen, Managing Director i ILLUM.

Jeg var selv forbi julevinduerne hos ILLUM i aftes og først skulle jeg lige kigge en ekstra gang om det nu var de vinduer juleudstillingen var i. Ved første blik er der nemlig ikke meget jul i vinduerne, som vi plejer at kende den fra udstillingen. Det er hele oplevelsen med lydene, lyset og bevægelserne man skal give sig tid til at observere fra de forskellige vinduer for at få den fulde oplevelse af udstillingen.

Jeg har taget et par små film, så i kan fornemme stemningen 🙂

Personligt elsker jeg den mere traditionelle julepynt, men jeg vil give ILLUM credit for at nytænke og modernisere juleudsmykningen – og den passer flot til det nye luksuriøse ILLUM.

Tag et smut forbi ILLUM og se magien i julevinduerne når mørket falder på 🙂

Indlægget er sponsoreret af Illum

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tosomhed i blå nuancer ♡