Sneakers cravings

Forårsfornemmelser ♡

image

Så skete det endelig!

Foråret er på vej. I hvertfald når man kigger ud i haven. En af mine yndlingsblomster, Vintergækken, er så småt begyndt at komme op af jorden. Jeg har altid synes det er så smuk en blomst i alt sin enkelthed og jeg glæder mig til at de breder sig endnu mere.

Jeg synes dog de har ladet vente på sig i år. Ligesom mine juleroser og påskeklokker ikke rigtig har set dagens lys endnu.

Jeg elsker når de små grønne spirer bryder op af vinterens hårde og mørke jord og udstråler liv og styrke. Det betyder at foråret, mildere temperaturer og lysere tider er på vej. YAY!

Jeg glæder mig til at få jord under neglene igen. Snart skal der forspires, ryddes ud i blomsterbedet og tilplantes køkkenhave.

Jeg kan SLET ikke vente!

Har i det også sådan?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Ja! Jeg har det også sådan:) Glæder mig til at følge med i dit havearbejde, og jeg håber, du poster en masse herinde om teknikker og metoder:) Mine vintergækker er btw ikke sprunget ud endnu. Men tæt på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Uf, det må også være skønt Signe at se hvad der dukker op af jorden hos jer 🙂 Spændende med sådan en gammel have der skal udforskes.

      Jeg vil gerne poste en masse fra haven når vi når så langt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers cravings