Yndlings tomatsalat

Praktisk, pæn og billig opbevaring

SPONSORERET

IMG_0915

Opbevaring er et begreb vi alle kender til.

Nogle har meget plads, andre har lidt. Nogle er rodehoveder, andre er perfektionistiske. Nogle har systemer, andre not so much. Men fælles for os alle er, at vi ønsker at opbevaring af vores ting – hvad enten det er sokker, chokolade, smykker, bilens shampoo, blomsterløg eller legetøj – er praktisk, let at gå til og overkommeligt prismæssigt.

Nu har Orthex skabt serien Smartstore Basket, som udover at være alle tre ovenstående facts, ligeledes er pæne. En kasse, som ikke behøver blive gemt af vejen da den med dens lette, minimalistiske og nordiske udseende, passer ind i de fleste moderne hjem.

Som i ved er jeg meget til den nordiske stil med hvide flader, rå og naturlige materialer samt enkle linier og her passer kasserne perfekt ind, hvorfor jeg også takkede ja til at modtage nogle eksemplarer og vise dem frem til jer da Orthex spurgte 🙂

Kasserne fra Orthex fås i Bauhaus og Silvan og koster 59,95 kr. stk for de størrelser jeg viser på billedet. De fine bambus låg, som passer til alle størrelser, kan tilkøbes til 49.95 kr. Jeg har valgt kasserne i størrelserne 37 x 28 x 15 cm. samt 37 x 28 x 20 cm. Begge gode størrelser som kan rumme en hel del faktisk og låget gør at de kan stables super fint ovenpå hinanden hvis man ønsker det.

Jeg synes at det var fint at bestille forskellige størrelser, så jeg kunne se hver deres funktion og give jer et billede af dem mest nuanceret – og det viste sig så at de passede helt perfekt ind i vores skænk i alrummet. Ikke at de overhovedet var tiltænkt dertil (læs: farvel neglelak-, smykke-, taskeoprydning), men jeg fik lige et oprydningsflip da ungerne skulle lave smykker og så kom jeg pludselig i tanke om de fine kasser posten leverede sidste måned.
IMG_0925

YAY – det blev bare helt perfekt og lige noget min perfektionistiske hjerne klappede i hænderne over 😉 Nu ved alle herhjemme hvor tingene er, det er nemt at gå til og mor her får lidt mindre sved på panden når ungerne vil klippe klistre, lave smykker, modellere og lave perler 😉

Orthex har lavet en inspirationsside, hvor der kan findes meget mere inspiration og opbevarings tips. Der ligger nogle ret fede billeder fra en rå garderobe opbevaring, hvor kasserne virkelig kommer til sin ret. Du finder siden HER
IMG_0928

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings tomatsalat