Pastel love

Velkommen maj ♡

IMG_1322

Så blev det maj – en af mine yndlingsmåneder og det er den af mange forkskellige årsager.

I maj måned begynder blomsterne for alvor at pible frem i blomsterbedet og det er lige sagen for en blomsternørd som jeg. Tulipaner strækker sig så højt de kan, pæoner og bonderoser skyder med kampfart op af jorden og danner de knopper som om en månedstid bliver til de mest fantastiske blomster. ( i år er mine pænt langt fremme – yay). Akelejer står allerede fint grønne og ligeså er Digitalis pænt på vej med sine grønne store blade. Jeg elsker mit staudebed og glæder mig til at det igen står i fuldt flor.

Vores æbletræer og blommetræer står med fine knopper og et par enkelte af knopperne er fint sprunget ud. Vores frugttræer er blot 1 år gamle, så de er ikke så langt fremme endnu. Men så spæde og fine  – især op mod den smukke blå himmel vi har haft i dag.

Mine Lathyrus som står til forspiring står rankt og flotte i deres minidrivhus og jeg elsker at se dem vokse dag for dag. Det er så livsbekræftigende. Jeg skriver lidt mere om forspiring og haven i maj senere på ugen 🙂

I maj begynder de lyse aftener for alvor. Temperaturen stiger og man begynder at kunne sidde udenfor og nå at være i haven om aftenen. Der begynder igen at være liv på villavejen –  ungerne er stort set ude ligefra de kommer hjem fra skole/SFO til aftensmad og de elsker det. På lune dage kan vi endda hygge på terrassen i bare tæer og spise aftensmad ude. Åh hvor jeg elsker denne tid altså.

I næste uge bliver vores nye loungemøbler til træterrassen leveret og jeg glæder mig SÅ meget. Det bliver SÅ godt altså. Glæder mig meget til at vise jer det – dog bliver det først rigtig lækkert når vi får sat hegn rundt om terrassen så den bliver lidt mere intim og hyggelig 🙂

I maj begynder sandalsæsonen ligeledes. Farvel strømper og hej klip klapper! Jeg ELSKER at have bare tæer. Virkelig. Hvilket minder mig om at mine fødder nok lige trænger til en overhaling 😉 Måske man skulle forkæle dem med en pedicure et sted?

En anden ting ved maj jeg elsker er at man næsten lovligt kan begynde at spise is hver dag. Når solen skinner dejligt på ens kinder, fuglene fløjterne og ungerne griner i haven – ja så får man lyst til at nyde is i solen sammen med dem man holder af.

Jeg glæder mig i hvertfald over at vi nu endelig er i maj ovenpå en våd, kold og blæsende april! Og så flot som 1. Maj har været i dag tegner det da kun lovende (7-9-13).

Vi har i dag nydt solen, fået lavet vores metrofliser i køkkenet færdige (mere om det i et andet indlæg), spist oldemors skønne smørhorn og været lidt i haven. Dejlig dag ♡

Håber at i er kommet godt ind i maj måned – rigtig god søndag aften 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastel love