Monday blues

Drømmen om et vitrineskab – nu på budget

Skærmbillede 2016-09-23 kl. 22.06.28reklame4


Jeg har før skrevet om min forkærlighed for vitrineskabe og som man siger så ruster gammel kærlighed ikke – så jeg drømmer stadig. Nu har jeg dog fundet et alternativ til de noget dyrere modeller jeg før har vist jer.


Jeg ved dog ikke helt hvor vi skulle gøre af det nu vi har fået String systemet i stuen, men jeg har virkelig lagt hovedet i blød fordi det er ligesom om at jeg hverken kan eller vil lægge det i glemmebogen. Jeg synes at man med et vitrineskab kan skabe en skøn personlighed i hjemmet og bløde den ellers lidt moderne, minimalistiske og hvide stil op. Det kunne vi i hvertfald godt bruge herhjemme.

Nu jeg ikke kan få et skab i stuen som jeg kan indrette lige så lækkert som på billedet her over (ikke så længe vi har TV i hvertfald) – så drømmer jeg lidt om at stille et på vores store badeværelse. Vi kunne godt have plads til det – dog måske lidt klemt men må lige regne lidt på det. Men gad da SÅ godt fylde det, ligesom herunder på billedet, med lækre produkter, bløde håndklæder, magasiner og duftlys. Kan i ikke se det for jer? 😉

Nå, jeg drømmer videre. SUK.

Hvis i også synes at skabet er top lækkert, kan i finde det lige HER til den nette sum af 4.399 ,-


OBS indtil d. 7/10-16 sparer du 20 % på boligtekstiler, dekoration, indendørsbelysning, tapeter, gulvtæpper og møbler.

Brug koden: 345432


Skærmbillede 2016-09-23 kl. 22.07.23

Photocredit på billederne: Ellos 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday blues