Nye tider

Dejligt dun

imagereklame4


Vinteren er kommet


Så blev det altså lige vinter – 1 grad var det i morges da vi cyklede til skole. Brrrr! Tror lige jeg skal til at have helt styr på ungernes garderobe – det er vist også på tide…

image image

Ungerne har i år været så heldige at få lov til at teste de lækreste dunjakker fra Reima og de er simpelthen så skønne. Lette, lækre og lune og begge unger elsker dem – og det samme gør deres mor. De er nemlig ret så fine og skønne i kvaliteten og det er en ting jeg ikke vil gå på kompromis med herhjemme – derfor siger jeg også kun ja tak til at modtage ting jeg virkelig synes er lækre og kan stå inde for. Harald og Gro har haft dem i lidt over en uge nu og har haft dem på hver dag lige siden. Undtaget den dag hvor det stod ned i stænger! Der måtte altså en regnjakke til.

image image

Dunjakkerne er fremstillet i et flot blankt vandafvisende, åndbart og vindtæt materiale og holder let ungerne varme, når temperaturen som i dag faldt til frysepunktet – og også derunder.

Gro har denne lækre model til piger med feminint snit og pasform og hun ser bare så fin og stor ud i den. Den bløde lange jakke har aftagelig imiteret pels på hætten (det har jeg taget af) og flot elastik i taljen bag på ryggen, som giver den en flot form. Harald har denne smarte model som er perfekt til aktive børn som skal kunne ånde gennem overtøjet og samtidig være varm når de f.eks. løber og spiller fodbold.

image image


Reima – kvalitet og funktionelt design


Vi har før haft overtøj fra Reima. Faktisk var den allerførste flyverdragt jeg købte til Harald, dengang for 9 år siden, fra Reima da jeg havde læst at det var den bedste – og den var også super god! Reima laver kvalitets overtøj og rummer – bare for at nævne lidt af det – både flyverdragter, vinterjakker, overtræksbukser, handsker og huer – til alt fra kravlende babyer til aktive juniorer!

Vi er i hvertfald fans og glæder os til at gå vinteren i møde i praktiske skibukser der holder til selv den værste sneboldkamp og dejlig varmt dun til de kolde cykelture om morgenen.

image image

Du finder alt fra Reima lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tider