Bliv klædt på til vinter hos Tinderbox i ILLUM

Brown is the new black

SPONSORERET
IMG_7845

Jeg har været heldig at få lov til at være med i Reimas nye Kampagne som hedder ’Brown is the new black’. Kampagnen går ud på at Reima her i efteråret sætter fokus på deres brune jakker til både piger og drenge.

I den forbindelse har Reima lavet en konkurrence for forskellige skandinaviske bloggere, hvor det gælder om at camouflere sit barn i efterårsnaturen.

Jeg synes at, det var en sjov opgave og da Harald er et rigtigt naturbarn var det oplagt at det var ham der skulle være med.

Vi har været en tur ud på fællesområdet bag vores have, hvor der findes både pil samt forskellige slags buske og træer. Det var dejligt for os rent logistisk da ingen af os pt. er topfriske til den store udflugt til skoven som ellers havde været planlagt. Ungerne elsker at tage blad-bad og lave blad-engle – hvilket der kunne have kommet et fedt billede ud af.

Men vores bidrag til konkurrencen er altså et af disse billeder, så må det være op til juryen at vælge et ud – jeg kunne ikke 😉

Hvilket et synes i er bedst?

IMG_7846IMG_7847-1Jeg faldt over lidt smukt fra naturens side, som jeg havde lyst til at dele med jer. Jeg elsker naturen denne årstid. Farverne, den friske luft og de knasende lyde under fodsålerne. Man kan gå i timevis og bare nyde det og suge farverne ind.

Jeg faldt over et virkelig smukt blad, der trods tydelig sygdom, tog sig fantastisk ud på træet!

IMG_7848 IMG_7849

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv klædt på til vinter hos Tinderbox i ILLUM