Juletraditioner & gode minder

Crush on Brown

kokoon_aw17_vania_dress_suede_brown_grande


F A V O R I T E   C  O L O U R


Ingen tvivl om, at en af mine favoritfarver denne sæson er brun. Især Tabacco/ Camel nuancerne banker mit hjerte for – og den passer super godt til jeans som jeg er ret glad for, samt de klassisk sort/hvide items jeg har i mit skab.

Jeg har investeret i et par lækre strik i netop farven Tabacco fra Aiayu og jeg ELSKER dem! Drømmer også om en jakke i en brun nuance. Måske denne ret fine til kun 449,-?  eller denne lidt mere loose…

Anyway – det jeg ville vise jer, var denne skønhed på billederne af en silkesag fra Kokoon. Som I ved, så elsker jeg jo det brand – det er så lækkert, enkelt og smukt. Og denne Vania Dress Suede Brown  er ingen undtagelse! Meget smuk og feminin kjole i lækker farve med voluminøse flæser og asymmetrisk snit foran samt bagtil – WAU!kokoon_aw17_vania_dress_suede_brown2_grande

MEN desværre er Kokoon jo liiiidt pebret, så det bliver nok ved drømmen…

Måske jeg kan nøjes med denne fine bluse som ligner kjolen PÆNT meget til blot 299,-?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletraditioner & gode minder