10 % EKSTRA på ALT udsalg til børn

Black or white ?


D R Ø M M E N


Som nævnt flere gange er en af mine store drømme (rent materialistisk) at få et vitrineskab. Jeg havde tidligere et gammelt svensk et af slagsen da vi boede i lejlighed og jeg savner det! Det giver liv og sjæl til indretningen samtidig med at det er super praktisk og dekorativt.

Nu er den drøm så småt ved at gå i opfyldelse. Jeg har kigget med store øjne på manden min og nu er han omsider gået med til det. Vitrineskabe har aldrig været hans kop the, men han synes at disse fra dygtige Oliver Furniture er super flotte og så er han nok også ved at være lidt træt af at høre på mig. Desuden var det lige prikken over i ét da jeg jo (med stor overbevisning i stemmen) forklarede hvor smart det ville være med et skab som kunne rumme alle vores kogebøger, som var ved at falde ned af væggen på de små gallerihylder. Se det var noget han kunne forstå! I ved også, hvor ked af det jeg har været over at vi ikke rigtig er kommet på plads i huset endnu. Vi mangler lige de sidste hyggelige og personlige ting. Jeg håber at med dette smukke vitrineskab, er vi tættere på målet.

Hvor om alting er, så har jeg nu fået lov til at bestille et. YAY!

Jeg besluttede nemlig, at når jeg blev færdig med min uddannelse, som er en stor ting for mig taget de sidste år i betragtning, (læs mere HER) så måtte jeg forkæle mig selv. Jeg drømte om en YSL taske, men besluttede at et vitrineskab var en mere klog beslutning og noget som jeg virkelig har ønsket mig. For mange år siden købte jeg nogle medarbejderaktier da jeg arbejdede kort i et stort firma og nogle af dem frigives i år. Derfor har jeg nu økonomisk mulighed for det og jeg ser det som en investering. Lidt ligesom med vores spisebord. To ting vi altid kan have med os uanset hvor vi skal bo.


W H A T  T O   C H O O S E


Men nu kommer i så ind i billedet. Skal jeg vælge et sort eller et hvidt? De er begge utroligt smukke på hver sin måde. Jeg er helt vild med den måde skabet er bygget op på – jeg synes det er meget meget smukt.

Jeg havde umiddelbart først tænkt på et sort, for at bryde vores ellers meget hvide hjem lidt. Skabe noget kontrast. Men nu hælder jeg mest til et hvidt, da jeg efter nærmere eftertanke, vil have skabet placeret i vores køkkenalrum, som har mørke fliser. Så tror jeg at det hvide vil stå meget smukt derude og hvid er altså også bare en klassiker!

Hvad synes i?

Smukt og grafisk sort091425

Klassisk og enkel hvid

091415

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Camilla

  Jeg sys det sorte er meget smuk ❤️🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det er det virkelig også! Jeg tror nu at det bliver det hvide. Jeg er bange for at vores køkkenalrum er for lille til at bære et sort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Svært… kunne faktisk godt se et af dem i vires nye hus.. sort gør noget, men ved jeg vil blive irriteret over sort og støv… men det sorte er godt nok smukt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Enig, det sorte er meget meget smukt. Jeg tror nu ikke at man ser støvet så meget – det er jo højt og sætter sig nok mest på toppen 🙂

   Jeg tror jeg er blevet enig med mig selv om, at det skal være det hvide 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 % EKSTRA på ALT udsalg til børn