En hjælpende hånd efter ferien - og en lækker en af slagsen!

Black beauty

REKLAMEblack

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER/ 12 HER/ 13 HER / 14 HER / 15 HER / 16 HER

Kender i det med at man har en nuance man altid har det godt i? En farve man virkelig føler sig hjemme ved og føler sig tilpas i. Sådan har jeg det med farven sort – ligesom så mange andre selvfølgelig. Men sort er mange ting nu om dage og med lækre detaljer og materialer bliver sort meget mere end basis t-shirten i skabet.

Jeg har egentlig altid været glad for farver og synes det stod godt til min lidt mørke hud, men her på de sidste år har jeg det bedst i sort. Sort, enkelt og neutralt – så må der dog gerne være lidt detaljer som fx. læder, blonde, plissé eller nitter så det ikke bliver for roligt. Måske det er alderen, måske jeg bare er blevet mere bevidst om hvad der skjuler de ekstra kilo bedst eller måske er jeg bare blevet så moden, at jeg kører det sikre (læs: økonomiske) valg når jeg shopper uden at ende op med for mange fejlkøb.

Dette efterår/vinter kommer jeg heller ikke uden om sort og butikkerne bugner allerede nu af nye skønne styles. Uf hvor de frister! Jeg skulle bare hurtigt lige tage et kig og se nu 16 herligheder på collagen som jeg alle synes godt kunne finde vej herhjem.

Især den plisserede skindnederdel, den fine top fra Stine Goya og læderjakken (kun 999 kr) står højt på min ønskeliste. Suk jeg synes det er fint! Nederdelen vil både kunne gå til rå støvler (fx. dem jeg viste frem HER), sneakers eller stiletter. Nr. 16 på collagen – dem med frynserne er da vildt skønne! De måtte godt pifte mine gamle jeans op 😉

Jeg synes virkelig der er meget fint rundt omkring og man ved jo at det som altid går stærkt med de nye varer, da alle er så mættede af udsalg på dette tidspunk. Så det pengetræ må godt se at finde vej hertil – indtil da kan man jo altid drømme. Det koster ikke noget.

Rigtig dejlig weekend til jer <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hjælpende hånd efter ferien - og en lækker en af slagsen!