Skønne Ellos rabatter

cool boots

REKLAMEboots2

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Selvom temperaruren er skruet op, klip klapperne er fundet frem og det omsider igen er blevet sommer i Danmark, har jeg fundet lidt fede støvler frem. For ligeså meget som jeg higer efter solbrune ben, solrøde kinder og is ad libitum på terrassen – lige så meget higer jeg nemlig efter nye fede støvler når butikkerne begynder at modtage efterårsnyhederne 😉

I know det er skørt, men sådan er det altså. Jeg tror der er mange, der som jeg, ender med at stå med de nye styles i prøverummet som frister på bøjlerne, fremfor de styles med de gule prismærker her under sommerudsalget… Det er da bare mere spændende at kigge på alle de nye fine ting, nye materialer, spændende designs og efterårsnuancer. Ikke sagt et ondt ord om udsalg – for det er jeg en sucker for – men jeg ender altid med at blive fristet af en ny vare eller to…

I år er jeg vild med fede boots i den lidt rå stil. Jeg gad godt have et par til nu tilsat brune ben og nederdel, senere på sommeren lyse jeans og en top for så i efteråret at kravle i jeans, støvler og chunky strik.

Jeg har fundet mine favoritter på nuværende tidspunkt frem – de er jo trods alt kun lige begyndt at ramme butikkerne men det går allerede lynhurtigt med størrelserne!

Jeg er mest lun på no 1, 3 og 6 (denne SU venlig) af de mere rå og så nummer 9 til den lidt mere feminine side.

Åh suk – hvad ville i vælge og er det kun mig der går i støvletanker?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne Ellos rabatter