Bløde pakker med 20%

En snak om at være barn i dag + juleønsker til store børn

gavereklameny

Børn er ikke børn som i gamle dage. Nuvel, nu lyder jeg som om jeg er 80 år gammel, men sådan er det altså bare. Jeg husker selv, hvordan jeg legede med mine Barbiedukker og Playmobil lææææænge! Når vi skulle se fjernsyn foregik det foran det lille fjernsyn i stuen til børnetime kl. 18.00 hver dag – og det var den 1/2 time man ligesom havde til det. Punktum.

Jeg ved jo godt at tiden udvikler sig og alt det der, men jeg synes alligevel det er grænseoverskridende. Nu har vi aldrig været så vant til fra Haralds side at han leger. Han ville mest være sammen med os voksne, men Gro har altid leget – og nydt det! Nu gider hun ikke rigtig. Kun hvis hun har nogle på besøg. Så findes der Playmobil, Lego Friends og Barbie frem  – men ikke i samme omfang som tidligere.

Nu skal der høres musik, danses og tegnes og det er jo også fint nok. Jeg ville bare ønske at de kunne være børn lidt længere og ikke skulle forholde sig til så mange ting så tidligt, ligesom vi andre blev skånet for. Jeg ved godt det er os som forældre, der har den opgave – men det er altså svært at finde balancen synes jeg især når de farves i skolen og SFO og ser hvad alle andre laver. Så kan man – uden jeg pudser glorien altså – havde nok så mange gode intentioner.

Nå, hvorom alting er – det jeg egentlig ville med det her indlæg var at komme med nogle ideér til julegaver, hvis du som jeg har store børn. Det er nemlig ved at være svært synes jeg – især når man skal finde gaver fra sig selv samt finde på ønsker til alle andre i familien  – OG når man har vinterbørn oveni 😉 Min unger ved nemlig ikke selv hvad de ønsker sig. Meget mærkelige børn – jeg havde krydser i HELE BR  kataloget da jeg var barn…


G A V E I N S P I R A T I O N


Herunder får du først gaveinspiration til de store drenge. Harald ynder mest at spille computer, lege med vennerne eller være aktiv udenfor. Så det er skisme svært med gaver nu synes jeg 😉

Harald har allerede skateboardhylden som er top sej. Han har en H lampe stående derpå og den er han virkelig glad for. Han synes det er lidt cool 😉 Derudover er et gamertastatur og gamermus en oplagt gaveidé, hvis du har en computerglad dreng. Harald fik dette lækre sæt fra LOGITECH i fødselsdagsgave og han ELSKER det! Minecraft blev pludselig meget sjovere. Det er nørderi på højt plan – men virkeligt lækkert!

Flying Tiger Copenhagen har nogle ret cool ting for tiden. Bla. en sej drone til kun 300 ,- oplagt julegaveidé til drengene (og deres fædre)

En anden ting jeg spår til at blive et KÆMPE hit er det nye Starwars SNURK sengetøj. Se lige hvor cool Darth Vader er!harald

Boghylde HER / Sengetøj HER / Bogstavlampe HER / Drømmefanger i træ HER / Drone HER / Sækkepude HER / Pude HER / Skateboardhylde HER / Gamertastatur HER + mus HER

Gro bliver 7 år på onsdag. Det er virkelig svært både at finde fødselsdagsgaver OG julegaver når hun faktisk heller ikke rigtig leger mere. Kun lidt når hun har veninder på besøg – men hun elsker aller mest at sidde tegne, høre musik og hygge sig på værelset. Jeg har fundet nogle blandende gaver til hende i år som jeg håber hun bliver glad for. Sengehimlen, som er på collagen herunder ELSKER hun. Det er virkelig en god investering, hvis du har en datter – Harald er faktisk lidt misundelig på den fordi det er så hyggeligt at ligge og læse derinde… Dog synes han alligevel at det er FOR piget, hvis han fik en 😉 Top model krea-bøgerne er et hit herhjemme og Gro ønsker sig også dagbogen og så drømmer hun om den fine flyvemaskinehylde.

Her er lidt inspiration til de store piger – Gro får nogle af dem i hvertfald 🙂
groFlyvemaskinehylde HER / Sengetøj HER / Top model bøger HER / Dagbog HER / Lipgloss (uden kemiske stoffer) HER / Sengehimmel HER/ Stjernelampe HER / Neonlampe HER / Hårbørste HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

2 kommentarer

 • Johanne Emilie

  Ej jeg kan så godt følge dig. Jeg har ikke børn endnu, men tanken om at mine fremtidige børn formentlig ikke kommer til at lege-lege i ret mange år, for det gør børn bare ikke rigtig længere med alle de alternativer de har, kan gøre mig helt trist! Og ja nu lyder jeg som en gammel kone og jeg er altså kun 24 men altså 😉 Jeg er så glad for at mine veninder og jeg i folkeskolen ikke var dem der længst fremme i skoene men var børn i rigtig lang tid. Min bedste veninde og jeg legede med barbie helt indtil vi var 12-13 år og var bare børn.

  Så længe kommer mine børn engang nok ikke til at lege med legetøj og det er jo også fint nok. Det er bare lidt mærkeligt når det ikke var sådan man selv voksede op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det er nemlig trist. Selvfølgelig lærer de nogle nye ting og bliver super skarpe rent teknologisk – men jeg legede også selv med Barbie indtil jeg blev konfirmeret – og elskede bare at være barn i barndommen 🙂
   Men jeg gør selvfølgelig mit for at lade både Harald og Gro være barn så længe som muligt – det er bare en anden tid vi lever i ::

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde pakker med 20%