Farven rosa

Birds

gro

reklameny


G R O  S S 1 7


Jeg er fuldstændig vild med dette fantastiske sæt bestående af en kimono samt bukser i den fineste sarte rosa farve med fugle på. Under kimonoen bærer modellen en sart rosa frotté bluse og jeg kan lige forestille mig min egen Gro i hele outfittet!

Sættet er fra Gros SS17 (Ja, nu forvvirer navnet måske lidt, men tøjfirmaet Gro…) nye kollektion som netop er lanceret.

Du kan se hele sættet, samt alle de andre fine nyheder fra Gro lige HER hos Babyfryd og husk at det går altid stærkt med de nye kollektioner! Se også bare nedenstående sweat til drengene –  jeg ELSKER deres sweats. Musthave til Harald.

http://babyfryd.dk

Pssst: vil du hellere shoppe lyserød lækkerhed til dig selv, så se med HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farven rosa