En hyggelig hule

Lampe crush

lamper


C R U S H


Jeg har længe været vild med de smukke Ballroom lamper fra Design By Us og nu tror jeg at det skal være. Vi har nemlig rykket lidt rundt i stuen skal jeg sige jer, så nu er der faktisk kommet en helt perfekt spot til den!

Dog bliver jeg helt i tvivl, nu da jeg ser at den er kommet som væglampe – for den er da bare mega fed i mine øjne! Men faktum er, at jeg stadig er vild med loftlampen – så må se om jeg kan finde et andet sted til væglampen for den kan jeg næsten ikke leve uden kan jeg mærke…

Jeg er mest lun på den rosa. Det har jeg været fra start af – har snart snakket om den lampe i flere år – men gik så over til grå som ville passe til mere – men nu tror jeg altså at jeg er retur ved den rosa.

Nu må vi se – ting tager tid som i ved 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyggelig hule