Kærestetur

Coffee table books

books

1 HER/ 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

reklameny


G R Ø N N E   F I N G R E  &  G O D  S T I L


Andre end mig derude, der er helt syg efter smukke bøger? Så er der godt nyt i dagens indlæg. Jeg har nemlig fundet hele 9 lækre af slagsen, som både vil tage sig (virkelig) godt ud på dit sofabord eller bogreol men også være super inspirerende og lærerige!

Den grønne bølge er stadig over os og hvis du er lidt af en havenørd som jeg, eller bare interesserer dig for boligindretning, så vil de fine bøger være lige noget for dig! The Books of Palms (HERgiver dig smukke billeder samt informationer om alle kendte slægter af palme familien, Green Home Book (HER) fortæller dig hvordan du passer og plejer alle dine fine grønne planter og sidst men ikke mindst Evergreen Living with Plants (HER), som på fineste sætter vis fokus på at leve med planter og viser alle de seje plantekoncepter der findes rundt om i verdenen – samtidig med at den er spækket med fantastiske fotos samt en masse simple tips og tricks til pasning af planter.

Jeg er fuldstændig vild med dem alle tre og MÅ eje dem! Jeg så dem ‘live’ på Formland forrige uge og de er meget smukke i virkeligheden.


G U I D E S


The Monocle Guide bøgerne er virkelig inspirerende og smukke bøger som alle sætter fokus på forskellige emner og interesser og guider dig hvad enten du drømmer om at skabe din egen virksomhed, få bedre livskvalitet, gøre dit hjem indbydende, personligt og hyggeligt eller hvor du spiser godt rundt omkring i hele verdenen. Læs meget mere om de forskellige bøger HER – de lyder alle virkelig inspirerende og de skal på min ønskeliste i hvertfald.

The Shopkeepers (HERer en meget inspirerende og smuk bog, som fejrer mangfoldigheden og kreativiteten hos mange forskellige former for virksomheder. I en tid hvor online shopping fylder mere og mere, er det at åbne en butik og blive butiksindehaver et modigt skridt – men folk elsker de små, personlige og unikke butikker. I bogen her fortæller butiksindehaverne hver især deres historier om butikkerne og hvad der gør dem unikke. Den helt perfekte coffee table book.

Bare en af hver tak!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestetur