Forårstanker

Maria tid

Arndal

reklameny


A R N D A L  S P A


I fredags havde jeg hevet en dag ud af kalenderen udelukkende til mig selv. Maria-tid – et helt fantastisk koncept, som jeg er begyndt at prioritere engang i mellem. Anledningen var at jeg havde været heldig at få lov til at besøge skønne Arndal Spa & Fitness, som ligger i hjertet af københavn. Helt utroligt at man kan gå direkte fra det pulserende liv i indre by til at træde ind i omgivelser fyldt med ro, velvære og luksus – blot ved at åbne døren til Arndal på St. Kongensgade.

Arndal

Planen var at jeg skulle forkæles med en Wellness Facial ansigtsbehandling, men forinden havde jeg tid til at slå mig løs i spa afdelingen som rummer både sauna, dampbad og jacuzzi og selvfølgelig et hyggeligt område hvor man bare kan sidde og nyde freden.

Mine skuldre sank sig allerede et par centimeter, efter den søde herre ved velkomstskranken, overrakte mig en lækker badekåbe med tilhørende slippers. Jeg elsker at tulle rundt i badekåbe og skyndte mig ned for at klæde om. Jeg havde en lille time i spa afdelingen inden det var tid til min ansigtsbehandling – jeg kunne dog godt have brugt mere, men skulle altså lige aflevere ungerne i skole inden jeg drog mod København.

Arndal


V E L V Æ R E  P Å  H Ø J T  P L A N


Jeg lagde ud med en tur i dampbad. Jeg ELSKER dampbad. Varmen der løsner hele kroppen op, dampen der renser ud og følelsen af at kroppen arbejder på højtryk for at finde ud af hvad det er der sker. Der er stor forskel på dampbade og dette var heldigvis helt perfekt fyldt med varme og damp ligesom det skal være. Faktisk så meget damp så man ikke kunne se at der sad nogle derinde så jeg gav en kendt flot herre et kæmpe chok da han åbnede døren og trådte ind 😉

ArndalArndal

Herefter tog jeg et iskoldt styrtbad inden jeg gik i sauna. Jeg elsker også sauna – især saunagus, som jeg helt klart må tilbage og afprøve da jeg læste mig til at Arndal afholder nogle med skønne æteriske olier. Jeg elsker duften og virkningen olierne har når de rammer saunaovnens glohede sten. Men denne dag nøjes jeg med at tage en almindelig tur i sauna – dog benyttede jeg mig af de olier der stod til fri afbenyttelse og lavede en skøn duft af mandarin i saunaen mens jeg nød stilheden og varmen. Jeg sluttede af med en tur i den smukke jacuzzi, hvor jeg sad og nød livet indtil min behandler kom og hentede mig.

Arndal


V E L K O M M E N  T I L B A G E  G L Ø D


Jeg skulle som sagt have en Wellness Facial ansigtsbehandling, som er en kombinationen af en dejlig ansigtsmassage og klassisk ansigtsbehandling. Arndal skriver selv at det er en behandling, der kan både ses og mærkes efterfølgende og det skal jeg lige love for. Faktisk er der en del af jer, som har skrevet til mig og spurgt hvad det var for en behandling jeg fik, da i tydeligt kunne se på min Insta Story at jeg havde en helt anden glød i ansigtet. Og det havde jeg virkelig også. Jeg vil med hånden på hjertet sige, at det er den bedste behandling jeg nogensinde har fået af ansigtet. Sandra, som min behandler hed, var top professionel og da hun så at min hud led lidt i øjeblikket (i ved jeg har de store sår), så tilpassede hun sin behandling derefter og kom med virkelige gode og brugbare råd til hvad jeg skulle gøre. Faktisk mente hun at det godt kunne være manglende søvn og for meget sukker, der gav de sår. Det er nemlig ikke uren hud, men en reaktion jeg har for tiden, så nu prøver jeg at undlade at spise for meget sukker og går i seng senest 22.30 hver dag og ser om det har en effekt.

Med kyndige hænder og skønne æteriske olier masserede Sandra hele min ansigtsmuskulatur og afhjalp de spændinger jeg havde. Spændinger som ofte er roden til hovedpine og det lider jeg også en del af. Hun masserede på en måde, jeg aldrig havde prøvet før og hun forklarede at hun stimulererede lymfesystemet for at holde huden flot og spændstig samt for at rense nogle af affaldstofferne ud.

Det føltes helt fantastisk! Udover ansigtet fik nakken og øverste del af skuldrene også en tur og jeg gled helt ind i mig selv og lå bare helt stille på den opvarmede briks og nød det. Helt ned i gear mens jeg bare blev nusset om. Sikke en dejlig fornemmelse engang i mellem som mor 😉

Indimellem massagerne fik jeg renset, peelet og forkælet huden med lækre masker tilpasset netop min huds behov og da jeg rejste mig fra briksen og kiggede i spejlet havde jeg en lækker glød i ansigtet som jeg ikke har set i årevis. Sandra sagde at hun virkelig kunne se stor forskel fra da hun tog imod mig i spaen og så til nu – og det måtte jeg give hende ret i. Hun var så sød og brugte en del tid på efterfølgende at forklare mig, hvordan jeg skulle pleje min hud. Hvordan jeg skulle påføre serum og creme således at det på bedst mulig måde trak ind i huden og hvordan jeg med bestemtebevægelser forbyggede aldringen af huden og holdt den spændstig og smuk.

Herunder ser i et temmelig close up billede helt uden filter – man kan godt se mit store sår på næsen, men selv det så mere mildt ud og min hud er SÅ meget pænere end da jeg tog afsted om morgenen. Sådan en behandling kan virkelig godt betale sig – jeg blev meget positivt overrasket.

arndalJeg må være ærlig og sige at jeg svævede lidt på en lyserød sky da jeg bevægede mig mod Kongens Nytorv og jeg har lovet mig selv at sætte penge til side til at forkæle mig selv med en sådan behandling én gang om måneden. Vi har trods alt kun et liv og et ansigt – og jeg vil gerne se smuk og ung ud så længe som muligt og i en alder af 35 går det altså kun en vej…

Stor anbefaling herfra!

Behandlingen varer  1 time og koster 695,- Læs meget mere om Arndal HER og selve behandlingen HER.

Jeg var inviteret af Arndal, men de positive ord og gode anbefalinger er helt for min egen regning 🙂

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårstanker