New hair

Weekend

cherry

Cherry Bomb T-shirt / Sorte højtaljede jeans

reklameny


T A K


Først en tak til alle jer, som har været forbi og se mit nye hår her på domænet samt kys til jer der har skrevet søde beskeder. Man bliver skisme så glad. Jeg er selv ret glad for håret – selvom det i dag allerede bølger en del som i kan se på billedet herover. Jeg kommer ikke til at stå og glatte det hver dag med den manke jeg er udstyret med, men det var ret sjovt at se hvilken stor effekt det har for mit udtryk med glat hår.

I skrivende stund sidder jeg med kamillethe og honning, halsbolsjer samt fyldt op med Pinex. Jeg har nemlig fået raget noget ondt i ørerne/ondt i halsen/snot til mig. Harald skranter igen og en del ude på kurset hos Bigum & Co. har også været syge – og med mit immunforsvar så suger jeg det til mig med det samme!


W E E K E N D   P L A N E R


MEN det har jeg ikke tid til, for nu er det endelig weekend og i morgen står den på Marcus & Martinus koncert med Gro samt hendes veninde Lærke og hendes søde mor. Vi glæder os alle super meget og især pigerne selvfølgelig. Jeg er spændt på at se hvad Gro synes om at være til koncert og om hun synes der er for meget larm…Hørebøfferne skal i hvertfald med i tasken. Pigerne er stadig i tænkeboks over hvilket outfit de skal vælge og de har vist nok sat sig for at skulle have krøller 😉 Sødt altså.

Ungerne og jeg skulle have været i biografen i morgen formiddag med Wheat Disney for at se den nye Skønheden og Udyret men jeg må lige være onde mor, da det gik op for mig at det rent logistisk simpelthen ikke kunne nås. Øv altså – men jeg har lovet at vi tager ind og ser den en anden dag.

Ellers står weekenden bare på afslapning samt praktiske gøremål inden hverdagen begynder igen og mon så ikke de 3 andre skal en tur i svømmehallen som de plejer 🙂

God fredag aften samt weekend til jer <3

cherrybomb2

img_7808

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New hair