Kan et TV være smukt?

Flot sengehimmel med 50%

img_4062reklamenyJeg er simpelthen nødt til lige at vise jer mit nye fund ind til Gros værelse og måske et lille shoppetip til nogle af jer. Hun havde jo en sengehimmel i forvejen og den var vi også glade for. Gro ønskede sig dog en hvid og jeg synes egentlig også godt at man kunne skifte lidt engang i mellem – så giver det et helt andet udtryk. Da jeg så faldt over denne skønhed med 50 % slog jeg altså til! Den er såååååå pæn. Sindsygt lækker i virkeligheden og rummet tager sig meget anderledes ud og Gro ELSKER den!
img_4067

Smuk hvid sengehimmel / Fin drømmefanger / Panda sengetøj  / Flyvemaskine hylde / Stjerne puder / Stjerne lampe

Udover at være virkelig lækker i kvaliteten, så er det vildt smart at den har “hul” i ryggen. Eller man kan dele den op så man kan komme ind til væggen bagved sengen – og det er altså ret smart når man som vi savnede en natlampe i vinters. Nu kan vi få købt en og sat op på væggen samtidig med at hun har sin elskede hule. Win Win.img_4065Jeg vil egentlig ikke snakke så meget mere – jeg synes at billederne taler for sig selv og nu er tippet givet videre 🙂 Du kan finde den lige HER og den fås i flere farver.

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan et TV være smukt?