Hvor blev december af?

Den lille sorte #lbd

imageJeg har altid ønsket mig en lille sort kjole. En klassiker. Jeg har aldrig haft en men altid manglet den selvfølgelig.

Da jeg så denne forleden hos Little Columbine  vidste jeg at den måtte jeg eje. Den har et smukt snit, små ærmer og en lækker struktur. At den så gerne havde måtte være 10-15 cm længere så den lige havde dækket mine knæfrikadeller, måtte jeg sluge. For klikkes hjem det måtte den.

I går kunne min kære mand så endnu engang køre til pakkeboksen (tror han er pænt træt af en sengeliggende kone nu), så jeg kunne få skønheden hjem.

Jeg elsker den! Den er lækker at have på og sidder til hvor den skal. De små ærmer og tætte pasform giver en flot silhuet synes jeg. I er flere på Instagram der har spurgt efter str. og jeg har small på. De er lidt tætte i det men stoffet strækker sig 🙂  Et bad, mindre operstionsluft i maven og et par høje hæle havde nok gjort underværker for det færdige udtryk – men synes at i skulle se den på trods alt.

Jeg ved at den er temmelig populær og at Camilla har den udsolgt i de fleste str. Men hun skriver jer gerne op så i er sikre på at få en når den kommer på lager igen primo januar. Den fås også i nederdel til 349,-  og den ønsker jeg mig i det nye år 🙂 Kjolen koster kun 499,- og den vil være skøn både til hverdagsbrug med grove strømpebukser og en cardigan samt høje stiletter og smykker til fest.

Har i også en ‘lille sort’ i klædeskabet?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor blev december af?