Ugen der kommer #17

Geniale sandaler

img_3816

reklamenyJeg ved godt at sommeren er over os, og at du muligvis allerede har købt ungernes sandaler. Men jeg vil nu alligevel give dig et tip med på vejen – især hvis du har en strandferie i sigte!

Gro har fået lov at teste de mest geniale sandaler i år. Simpelthen. Intet mindre kan sige det faktisk – især når man har en rigtig bulderbasse af en pige som vi har.

Salt-Water Sandals hedder de skønne sandaler og som navnet antyder – så kan de tåle vand. Jep du læste rigtigt. Skønne sandaler i læder som kan tåle at man hopper i vandpytter, bader med dem på stranden og sidst men ikke mindst så kan de klare en tur i vaskemaskinen på et koldt program!

Det som gør, at Salt-Water Sandals er helt unikke er, at de er produceret i læder, der er behandlet så de netop kan tåle vand. Derudover er alle spænderne rustfrie så de holder sig pæne og så har de bløde gummisåler.

Ydermere er sandalerne meget overkommelige i pris. 449,95,- ligger de på. Det er altså en god pris!img_3814Gro har valgt en åben sandal i guld med hjerter på. Virkelig sød og fin og pasformen er helt perfekt. Sandalen kan spændes ind over foden så den sidder som den skal og ligeledes indstilles ved anklen. Ydermere er den bløde gummisål designet således at den peger en smule opad, hvilket passer godt på tæerne i en åben sandal. Jeg var også helt vild med denne model med kirsebær på – så cute altså og så har de lavet en flot rose-gold model som er et hit denne sommer. Den fås bla. HERimg_3815Vi har haft sandalerne godt en måned og vi er meget tilfredse med dem. Praktiske og pæne på én gang og det er altså noget jeg lægger vægt på. Gro er en stor pige nu, og derfor er det en anden slags sandal hun skal have. Den skal kunne tåle vild leg når man f.eks. løber efter drengene på legepladsen og derfor sidde godt fast og den skal sidde fast på fødderne til bevægelsestimerne i skolen – det nytter ikke noget kun at have klip klapper og andre løse sko selvom man er en stor pige. Nej, der skal ordenligt fodtøj til og det føler jeg virkelig – med hånden på hjertet – at jeg har fundet med Salt-Water Sandals.

Grunden til at jeg er så glad for dem, udover den åbenlyse grund at de er pæne og sidder godt, er de perfekte når vi bor så tæt på stranden som vi gør. Gro er lidt sart med sten på stranden og har ofte skåret sig når vi har været nede at bade – nu kan hun beholde sandalerne på og undgå den slags sår og rifter. Win Win.

Du kan købe sandalerne både HER og HER

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #17